Всеки тип коса си има своя шампоан

Вие трябва да изберете към какъв тип коса спадат вашите коси и на тази основа изберете шампоана си.
Билковите шампоаните от серията Green Pharmacy са събрали всичко, с което майката природа ни е дарила. Имат различни съставки, според различните проблеми и типове коси. Шампоаните не съдържат парабени, изкуствени оцветители, SLS (Sodium lauryl sulfate) и SLES (Sodium laureth ether sulfate).

Цинк и бреза - против пърхут
Лечебните катрани от кора на върба са естествен противопърхотен агент. Съвместно с екстракта от ресата на брезата те се борят с микробите, успокояват неприятния сърбеж и намаляват лющенето на кожата на главата. Регулират мастните жлези и предпазват от прекалена секреция на себум. Активният цинк укрепва протеините в косата.

Арганово масло и нар - за суха коса
Известно е, че така нареченото «Течно злато на Мароко» - натуралното арганово масло, има свойството да възстановява блясъка на косата, регенерира я, изглажда я, като я прави мека, еластична, лесна за разресване и стилизиране. Маслото я защитава от външни фактори, като укрепва и подхранва кожата на главата. Пантенолът овлажнява и регенерира, подобно на екстракта от нар, който също така освежава цвета. Редовната употреба прави косата лека, лъскава, еластична и добре хидратирана.

Репей - против косопад
От векове е известно, че екстрактът от корен на репей е подходящ за грижа за всички типове коса. Подхранва корените, намалява косопада, стимулира растежа на косата, хидратира косата и кожата на главата. Пантенолът овлажнява и регенерира. Шампоанът намалява секрецията на себум така, че косата не се омазнява бързо и остава красива за по-дълго време. При редована употреба косата става здрава, гъвкава и блестяща.

Коприва - за нормална коса
Призната от векове, копривата е подходяща за грижа за нормална коса, както и за такава, склонна към омазняване. Екстрактът регулира мастните жлези, предотвратява косопада и се бори с пърхота. Пантенолът овлажнява и регенерира. Шампоанът подобрява микроциркулацията на скалпа, стимулира космените фоликули, осигурява на косата енергия, за да расте. При редовна употреба косата става здрава, добре хидратирана, гъвкава и блестяща.

Продуктите съдържат натурални растителни формули, основани на рецепти от старите книги за билките.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари