За здрави крака и вени

Знаете ли, че...

AktiVen капсули със съдържащите се витамини B1, B3 (ниацин), B6, C и E представляват идеалната хранителна добавка за всички, които покрай многото движение искат да направят нещо допълнително, за да имат здрави крака и вени. Във всички части на дървото на дивия кестен, използвани в медицината, се съдържат различно количество въглехидрати, белтъци, мазнини, гликозиди, сапонини, дъбилни вещества, смоли, витамини (С, група В), калий, фосфор, магнезий, калций, натрий и желязо, мед, флуор, силиций. На богатия и разнообразен химически състав се дължат благоприятните здравни ефекти на дивия кестен - съдосвиващо, болкоуспокояващо, противовъзпалително действие. Дивият кестен се използва успешно за укрепване на венозни и капилярни стени за намаляване риска от образуване на кръвни съирсеци. Елдата (fagopyrum esculentum), която произхожда от Китай, се числи там към най-важните основни хранителни продукти като биологически пълноценна житна култура. Червените лозови листа оказват положително влияние върху кръвоносните съдове до най-малките капиляри. Съдържащите се в тях полифеноли, на които се приписва и положителния здравен ефект на червеното вино, се считат за защитен фактор на клетките, със силни антиоксидантни свойства.
За подпомагане при: болезнени, уморени и натежали крака, разширени вени, проблеми с проточността на венозната кръв, отоци, спазми, болки, възпалени капиляри, при тежки физически натоварвания, наднормено тегло, продължително стоене на крак, липса на движение, носене на обувки с високи токчета, кръстосване на краката при седене.
За по-бърз и дълготраен ефект е добре да се използва AktiVen капсули в комбинация с Крем с див кестен, като се намазват 2 пъти на ден проблемните зони. Кремът е богат на ескулин – вещество, което тонизира „чупливите“ вени, намалява тяхната проницаемост, прави ги по-еластични и по-здрави.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари