Годжи – скулптор на целулита и плодът на щастието

Ако искате да минимизирате появата на целулита и да спрете неговото разпространение, най-добрият начин е да атакувате съединителната тъкан, така че да не могат повече мазнини да проникнат в дермата. Това може да се постигне с няколко промени в начина на живот.
Започвайте деня си с богата на антиоксиданти закуска, която включва плодове. Те ще засилят имунната ви система и ще се борят със свободните радикали.
Регулирайте и поддържайте хидратацията на организма си през целия ден със зелен чай, вода, цитрусови сокове, но си ги правете сами у дома, не разчитайте на купените с какви ли не консерванти.
Яжте поне 1-2 яйца всяка седмица – в тях има много протеини, които помагат за изграждането на колаген и еластин, както и лецитин, който прави кожата по-гладка.
Постоянно включвайте в менюто си сурови плодове и зеленчуци. Избягвайте термичната им обработка, защото при нея те губят голяма част от полезните си качества и съставки.
Има храни и добавки, които засилват съединителната тъкан, „поправят” клетъчните мембрани и повишават циркулацията.
Непременно пробвайте популярния китайски плод ГОДЖИ, който често се нарича “храна чудо”, поради високото си съдържание на аминокиселини, минерали, вещества, които се борят с възпаленията. Съдържанието на витамин С в този плод е 500 пъти повече от количеството, което се съдържа в портокалите и съдържа повече бета каротин, отколкото в морковите.
ГОДЖИ е дребен азиатски плод, вкусен и полезен и е много ефективен в борбата срещу целулита, преждевременното стареене на кожата и редица сериозни заболявания.
ГОДЖИ е известно и под други названия, като „търсач на удоволствията”, „плодовита виагра” и „скулптор на целулита”. Според проведени изследвания той може да подобри либидото, поради което е препоръчително мъжете с проблеми с ерекцията да си похапват често от него. Шансовете за успех са сигурни.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари