Красива, лъчезарна и с младежки вид - това е кожата, която Perlabella се стреми да помогне на всеки да има.

Ретинол е първият витамин, който учените открили, поради тази причина са му дали името, което съответства на първата буква от азбуката - витамин А. Ретинол е известен със своите мощни антиоксидантни свойства.
Ретинолът стимулира процеса на обновяване на клетките, което помага за ексфолиране на най-повърхностния слой. Също така подпомага синтеза на колаген, подобрява цвета и степента на еластичност на кожата, като намалява бръчките и признаците на стареене.
Всяка капсула съдържа серум, който е  толкова свеж, колкото в деня на производството си: ЧИСТ, КОНЦЕНТРИРАН И ВИСОКОЕФЕКТИВЕН.
Капсулите са произведени по революционната Microsponge® technology – патентована технология с „микро гъбки”. Това означава, че активните съставки са капсулирани в патентована система от микрогъбки, която осигурява удълженото освобождаване на активните съставки в кожата. Благодарение на това се увеличава значително ефективността и поносимостта им от кожата, така че те са подходящи за всеки тип кожа. Perlabella са продукти от най-висок клас козметика и многократно превъзхождат по своята ефективност обикновените козметични продукти.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари