Перфектният грим не винаги зависи от сенките, червилото и ружа. Понякога по-важно е какво сте направили преди това, защото изборът на основа може да се окаже решаващ.

Тя е тази, която ще изглади неравностите, ще заличи порите, ще направи кожата гладка и ще бъде перфектната основа за вашия грим. Като започнем от това, че изравнява тена и изглажда кожата – фактори, които са от изключително зна­чение за перфектно нанесен фон дьо тен. Особено ако той е с по-плътна текстура и вероятността да изглежда като маска на лицето ви е голям.
1. Основата за грим е безценен приятел. Осигурява отлично овлажнена и гладка кожа. Направете така, че гримът Ви да се задържи по-дълго.
Основата за грим SMOOTHING оптимално овлажнява и изглажда кожата, правейки нанасянето по-лесно и осигурявайки дълготраен ефект. Натуралните овлажняващи свойства на екстракта от растението Tara стимулират поетапното освобождаване на молекулите, които овлажняват Вашата кожа за 24 часа. Маслото от макадамия прави кожата видимо по-мека и много по-гъвкава, а също така успокоява раздразнената кожа. Изглаждащият и овлажняващ витаминен комплекс ЕСF формира защитен филм върху Вашата кожа.

* Нанесете малко количество от основата върху цялото лице, като крем, след което идват и другите стъпки в гримирането:
2.  Фон дьо тен - Изберете цвят, който е максимално близо до този на кожата ви.
3.
След фон дьо тена идва ред на пудрата за лице.
4. Грим на очите.
5. Очна линия или молив за очи.
6. Спирала за очи.
7. Руж.
8. Червило или гланц за устни.

 

 
 
 

 

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари