Всичко, което искам да знам за спиралата за очи

Има нещо във вашата козметична чанта, от което почти никога не можете да се откажете! Това е една вълшебна пръчица, която е в състояние моментално да преобрази лицето Ви. Разбира се, това е спиралата Ви за очи!
Повече от 50% от всички жени мечтаят да удължат миглите си, за да придобият завладяващ мистериозен поглед. Но, за съжаление, природата не дарява всички с естествено дълги и извити мигли.


Едва ли има жена, която не ползва спирала за мигли? Знаете ли обаче, че формата на четчиците е ключът към успеха. Експертите твърдят, че 70% от успеха зависи от добрата четчица.

Предлагаме Ви нашите варианти, за да си изберете спирала според търсения от Вас ефект:

Спирала за удължаване – четчицата й обикновено има гъсти косъмчета, което позволява да нанесете повече туш върху миглите. Тези моделиращи четчици максимално удебеляват, удължават и увеличават обема на миглите, оформят и разделят всяка мигла.

Спирала за обем – за да станат по-обемни, миглите се нуждаят от повече плътност. А този ефект се постига с по-гъста формула, обогатена с натурален восък, които обвива плътно косъма и го карат да изглежда по-обемен.

Спирала без слепване – формулата съдържа съставки, благодарение на които четчицата свободно се плъзга по косъмчетата и сякаш ги стилизират в перфектно подредена редица една до друга. Това от своя страна позволява на този тип спирали да се нанасят на няколко пласта, без да образуват топчета.

Водоустойчива спирала – за да се задържа дълго върху миглите, формулата съдържа специални съставки, които я правят изключително устойчива на сълзи, влага и на промени във времето. За съжаление обаче след по-дълга употреба те могат да изсушат и изтощят миглите. Затова ви съветваме да я слагате само при нужда.

ВАЖНО: Спиралата за мигли без изключения трябва да се изхвърли след третият месец от нейното използване, след това тя се превръща в истински развъдник на бактерии, като е възможно да получите възпаление на очите. А за да ви служи по-дълго време отваряйте и затваряйте опаковката на спиралата с въртеливи движения – без да дърпате (все едно завивате винт).


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари