Станете VIP клиент? Ще може да получавате по-добри отстъпки.

Лекар в сайта

Грийн Мастър предлага на всички свои клиенти медицинска консултация с д-р Милен Христов.

Д-р Христов е лекар с дългогодишна практика у нас и в чужбина. При консултация с него можете да разчитате на висок професионализъм, грижа и адекватни напътствия за постигане на по-добри резултати при употреба на нашите продукти, както и допълнителни съвети в зависимост от вашето състояние, основани на съвременен холистичен подход.

За контакти: 028022678, 0877789906;

e-mail: dr.hristov@green-master.eu

За консултация на място -  гр. София, ул Пиротска 151, тел: 028022654, 028022655;

 

Д-р Милен Христов завършва медицина в МА – София през 1974 г. След придобита специалност по вирусология, 20 години е Началник на отделение по клинична вирусология във ВМА – София, след което 5г.работи в Националната потвърдителна лаборатория по HIV към Националния център по заразни и паразитни болести - София.

 

Консултант по микотерапия от 2003г. Съосновател, пръв лектор и консултант към Софийски център по фунготерапия,също и в център "Фунгодоктор" в Ниш и Белград (Сърбия) и Първи център по фунготерапия в Киев(Украйна). Първи Председател на „Общество по лекарствените гъби" в България. Автор на множество публикации в тази област, включително и книгите "Лекарствените гъби против рака" и "Лечебни гъби за здраве и профилактика".

Green-master.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. Съгласен съм