Добър сън и добри сънища = по-добър живот

Всяка нощ, милиони хора се въртят неспокойно в леглото. Всяка сутрин, сънливи и ненаспали се стартираме новия ден, но не сме във форма. Безсънието  е истински "крадец", който краде Вашата сила.
Постоянното недоспиване може да доведе до изключително негативни последици: сериозна повреда на сърдечно-съдовата, ендокринната и нервната система, което повишава риска от развитие на диабет, удвоява риска от сърдечен удар, влошаване на мозъчната функция, намален имунитет, което отваря пътя за възпалителни процеси, и далеч не само това.

КАК ДА ПОДОБРИМ СЪНЯ СИ?
Преди да прибегнете до синтетични лекарства се опитайте да подобрите съня си без тях, използвайки естествени билкови продукти без странични ефекти. Понякога продуктите, на растителна основа са много ефективни. Необходимо е само да опитате различни комбинации от съответните билки, и изберете това, което е точно за вас.
Предлагаме Ви няколко комбинации от натурални продукти за нормализиране на съня. Изберете най-подходящия.
1. Релаксиращ чай - н
атурален продукт с бърз успокоителен ефект. Подпомага и подобрява качеството на съня. При силен стрес.
2. Билков сироп за спокоен сън - традиционна течна формула при трудно заспиване и нестабилен сън!
3. Мелатонин - при проблеми със заспиването, нарушения на съня, недоспиване, психическо натоварване, стрес.
4. Релакс Ден и Нощ - у
никалната комбинация от пасифлора, лайка, валериана, глог, лавандула и калифорнийски мак действа успокояващо, седативно и релаксиращо!
5. Пасифлора - спокойствие и баланс от природата. 

6. Царски билки за съня - гарантира пълноценна релаксация на главния мозък и ефективно възстановяване на нервната система. Природен седатив.
7. Л-теанин - успокоява и релаксира организма, подпомага добрия сън. Л-теанинът притежава изключително анти-стресово действие и се използва като естествен релаксант на тялото.

Всички натурални продукти трябва да се използват за по-дълъг период от време, най-малко един месец, за да се закрепи ефекта, който ще почувствате още от първите дни на прием. Билковите продукти, като правило, нямат странични ефекти, основното противопоказание може да бъде непоносимост - алергия към някоя от съставките.


 

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари