Стани VIP клиент? Ще можеш да получаваш по-добри отстъпки.

За нас

Здравето е богатство
Здравето е богатство – това е нашето мото! Като едни ревностни поддръжници на бизнес с Благоденствието (Уелнеса), ние смятаме, че няма по-голямо щастие и богатство от  даровете на здравето и именно затова се стремим всеки наш продукт да бъде такъв дар.
Нашето име
Грийн Мастър може да се приема като Зеления Учител и Зеления Господар едновременно. Зеленият цвят е символ на природата, биосферата, изумруда, пролетта, екологията, растенията, гората, билките, биологичната чистота, здравето, равновесието, спокойствието, парите, любовта и щастието. Зеленият Учител изучава внимателно и с търпение същността на тези символи, овладява техните могъщи сили и властва като Зелен Господар над тях.
Нашата история
Компанията е създадена през 1998 г. в София и е първата и единствена родна фирма, успяла да се развие и утвърди в силно конкурентната среда на мулти левъл маркетинг (МЛМ) бизнеса в България. Започнала в самото начало с производство и продажба на иновационни технически изделия за бита, днес компанията разшири своя периметър и успешно предлага най-богатото разнообразие от продукти за здравето, красотата, чистотата и дома.
Благодарение на своя екип от професионалисти в областта на иновационните технологии, медицината, фармацевтиката, козметологията и маркетинга, както и на партньорството си с производители и специалисти от България, Европа и целия свят, Грийн Мастър успя да създаде и наложи десетки търговски марки, станали символ на високо качество, ефективност и най-добри цени за стотици хиляди потребители. Наши партньори са едни от най-добрите в своя клас компании от Европа и Света, като: Sanct Bernhard; Ferdinand Eimermacher; STOLZ; Панацея-Ж;Мота-6; AGERA Pharma; Bielenda, Equilibra, Green Pharmacy, SWAROVSKI; PEDRONI; STONELINE; DAFI; Bionur, Граве България; Алианц; Армеец; ДЗИ и др.
Като участник в световната революция на Wellness бизнеса, Грийн Мастър се превърна и в просперираща мултинационална компания, развиваща енергично дейността си в над 10 държави на Балканите и в Източна Европа. Вече второ десетилетие, компанията дава фантастична възможност на хиляди съмишленици от България и света да станат част от най-великия бизнес на света – мрежовия маркетинг и да сбъдват своите мечти за финансов успех, благоденствие и щастие!
Нашите принципи
Нашите принципи са 7 на брой и определят същността, намеренията и действията на Грийн Мастър като компания. Принципите ни са универсални и трябва да бъдат активно прилагани, както от ръководството и служителите на Грийн Мастър, така и от лидерите и консултантите, участващи в дейността й.  
  1. Принцип на мечтата – мечтата вдъхва и дава живот на всичко и всички.
  2. Принцип на мъдростта – мъдростта ръководи и управлява всичко и всички.
  3. Принцип на справедливостта  – справедливостта е в основата на намеренията, решенията и действията на всичко и всички.
  4. Принцип на любовта и красотата  – любовта и красотата са същността на всичко и всички.
  5. Принцип на силата – силата е в основата на развитието и усъвършенстването на всичко и всички.
  6. Принцип на познанието – познанието ускорява и увенчава развитието и усъвършенстването на всичко и всички.
  7. Принцип на единството – всичко и всички се стремят към единство, хармония и цялостност.
Нашата мисия
Да помогнем на всеки човек, станал част от семейството на Грийн Мастър да успее да постигне мечтите си за самоусъвършенстване, себереализация, благоденствие и щастие. Да помогнем на многобройните си клиенти да получат полезна информация и достъп до невероятните продукти и услуги на компанията, даряваща ги със здраве, красота, чистота, удобства, сигурност, прекрасни емоции и то на възможно най-добрата за тях цена. Да помогнем за един по-добър и мирен Свят, чиста Планета и щастливо Човечество.
Нашите цели
Да работим на територията на 10 държави. Да предлагаме повече от 2 000 разнообразни продукта и услуги, свързани с бизнеса на благоденствието. Да предлагаме продукти и услуги с високо качество, стойностни и иновативни, на много изгодни за клиентите цени. Да повишаваме качеството на обслужване и работата с клиенти. Компанията да предлага най-добрите възможности на своите VIP клиенти за кариерно развитие, обучение, подаръци, награди и вълнуващи забавления. Да увеличаваме всяка година резултатите на компанията, с не по-малко от 30%.
Визия за бъдещето
Постоянно развиваща се могъща, мултинационална компания за мрежов маркетинг, част от световната мегаиндустрия на най-великия бизнес на света – Wellness – бизнесът на благоденствието. Безсмъртна компания – школа за Грийн Мастър – мечтатели!!!
Продукти и услуги
Те са винаги прецизно и внимателно подбрани с максимален критерий за иновативност, високо качество, доказана ефективност и в полза на благоденствието на клиента. Грийн Мастър е една от малкото съвременни компании, за които е задължителен основният закон на Мрежовия маркетинг – да осигури най-прекия път на стоките и услугите от производителя до клиента, без излишни разходи и спекулации и на най-изгодни цени. Нашите продукти са разделени в няколко категории: Здраве, Красота и Дом . Провеждаме и много обучителни семинари.
Бонусна програма
Оригинална и иновативна – без аналог в света! Тя е съвременна, балансирана и справедливо разпределяща благата между всички участници в бизнеса – клиент, VIP клиент, структура, лидери и компания. Петте вида бонуси дават невероятен потенциал за кариерно развитие и финансов успех.
Система за обучение
Системата за обучение е насочена към личностното усъвършенстване на дистрибутора и лидера. Целта й е да ги запознае отлично с предимсттвата на компанията, възможностите на бонусната програма за финансов успех и качествата и свойствата на многобройните ни продукти и най-добрите практики за успешни продажби и построяване на големи структури. Обучението се осъществява чрез семинари, онлайн семинари, онлайн презентации, литература, национални и международни срещи и събития. В нашето обучение много важна роля играе участието и съпричастността на подготвените лидери и дистрибутори. Благодарение на техният ентусиазъм, професионализъм, гордост и сила Грийн Мастър се превърна в място за сбъдване на мечти, място, където е необходимо само да поискаш и ще получиш безрезервна помощ, за да успееш и да си щастлив!!! Умеем да работим – умеем и да се веселим. Непрекъснат е стремежът на Грийн Мастър да създава условия за незабравими забавления – срещи, купони, балове, екскурзии и почивки. Известни сме с това, че на нашите събития са участвали едни от най-големите звезди на България.
Социална ангажираност
Грийн Мастър е компания от ново поколение, стремяща се не само към усъвършенстването и благоденствието на своите служители, консултанти и клиенти, но и към поемане на отговорност към хора в неравностойно положение и конкретно към децата. От 2012 година, както и в бъдеще, фирмата дарява средства на SOS Детски селища (организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има детство и бъдеще). Благодарим на всички от Грийн Мастър, благодарение на чиито усилия можем да се погрижим за децата на България!