Станете VIP клиент? Ще може да получавате по-добри отстъпки.

Често задавани въпроси

Как да стана VIP клиент?

Всеки, който направи регистрация и поръчка за поне 25лв получава права на VIP клиент и възможност да пазарува с отстъпка и да се възползва от всички предложения в Компанията.

Какво е VIP клиент?

VIP (Very Important Person) е много специален човек за Грийн Мастър. Само VIP клиенти ползват допълнителни отстъпки, получават персонализирани известия за новини, промоции, нови продукти и имат възможност да изграждат свой бизнес в партньорство с Грийн Мастър. Вашата регистрация като VIP клиент Ви носи само ползи и Ви прави част от една изключително успешна компания.

Какво е Бизнес VIP клиент?

Бизнес VIP клиентите получават максимални отстъпки при покупки на всички продукти на Грийн Мастър. Не забравяйте да поискате информация за условията да бъдете Бизнес VIP всеки месец и да получавате максимални отстъпки при лични покупки.

Привилегии за VIP клиентите 

VIP клиентите в Грийн Мастър: 

  • Ползват отстъпки при закупуване на всички предлагани от Компанията продукти;
  • Могат да правят поръчки през официалния сайт на Компанията;
  • Участват в постоянни наградни предложения;
  • Могат да привличат нови VIP клиенти, с които да развиват бизнес в партньорство с Грийн Мастър;
  • Първи получават информация за нови продукти и нови възможности;

Как да правим поръчки през сайта?

Ако някой от избраните кодове не може да бъде поръчан, ограничението може да е поради една от следните причини:

  1. Продуктът е изчерпан.
  2. Кодът на намален продукт, който заявявате не е включен в текуща промоция - всички продукти, които са включени в текуща промоция може да разгледате в нашата Промо брошура през слайдъра в началната страница на сайта.
  3. Ако заявявате продукти по право от предходния месец с кодове ....77 или ...88 или ....99 се убедете, че имате право на такива покупки или не сте надхвърлили лимита на разрешеното количество. Условията за допълнителна отстъпка в зависимост от активността Ви в предходния месец са описани в секция Право на допълнителна отстъпка. Ако сте проверили всички причини и въпреки това имате проблеми с поръчката, може да се свържете с нас.

Green-master.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. Съгласен съм