Нещо уникално на пазара, 100% натурален, висококачествен и здравословен продукт Алое Вера със стевия и зелен чай!

Нашите предимства в производството на Алое вера

Студено пресоване: За разлика от конвенционалните системи за изцеждане на сок, които загряват храната по време на процеса, ние използваме технологията Cold Press, единственият начин да се запазят непокътнати всички здравословни свойства на Алоето, като същевременно драстично се намалява неговото окисление.

Обработка под високо налягане: Иновативната HPP технология позволява да се избегне използването на агресивна топлинна обработка (като пастьоризация) и химически консерванти. Пастьоризацията като метод за избягване на Е-добавки води до загуба до 26% от антиоксидантната активност и до 96% на витамин С от обработваните храни. Нашата HPP технология е най-добрата алтернатива на пастьоризацията и използването на химически консерванти. Прилагането на HPP за кратки периоди от време позволява пълно елиминиране на патогените. Високите налягания намаляват патогенната микрофлора със същата ефективност, както термичните обработки, но тъй като е студена обработка, не се променят здравословните свойства на храните, нито се налага използването на химически консерванти.

Процес на студено пречистване: Пречистването е нормален процес за много храни като вино, зехтин, мляко и др. Въпреки това, индустрията за алое пречиства соковете си чрез процес, наречен обезцветяване, като подлагат продукта на температури над 90ºC и го филтрират през филтри от диатомит (силно замърсяващ околната среда продукт). Всичко това влошава качеството на продукта. Ние сме единствените в Европа, които извършват физическо пречистване по различен начин, при температура <12ºC (студена обработка и без филтри), като по този начин се избягва загубата на хранителните свойства на сока и без да се нанасят щети на околната среда.

Нашата технология ни позволява да пречистваме сока от Алое вера и да елиминираме хидроксиантрацените при ниска температура, като избягваме хранителните загуби на сока, без да създаваме проблеми за околната среда.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари