Подготви краката си за лятото!

За грижа и комфорт на Вашите крака, за да се избавите от напукани пети, мазоли и неприятни миризми в летните горещини.
 
Как да се справите с тези неприятности? Решението можете да намерите при нас!

Поради постоянното триене и натиск, кожата на краката бързо губи гладкостта си, особено когато идва летният сезон, този груб и грапав вид на краката в никакъв случай не е приятна естетическа гледка.

За да не се случи това, една жена трябва да се грижи за петите си през годината, а не след идването на пролетта или лятото, но въпреки това ние имаме решение за груби пети, втвърдени кожни участъци по стъпалата и коленете. Нашето предложение е балсам за втвърдена кожа, който редуцира втвърдената кожа нежно и ефективно, като съчетава хидратиращото действие на уреята с антисептичното, антибактериалното, антивирусното и антигъбичното действие на чаеното дърво.

А за да намалите прекомерното изпотяване и неприятната миризма на крака, има решение с Крем за крака с дъбова кора и жълтениче – който ефективно се бори при лоша миризма и изпотяване на краката.

Ако имате суха и напукана кожа на петите, Ви предлагаме един много прост домашен метод за подобряване състоянието на кожата на петите. Всяка вечер, в продължение на няколко дни, намазвайте петите си с Унгвент с чаено дърво, останете така за 7-10 мин, докато попие хубаво унгвента в кожата, след което си обуйте чорапи, или чехли. Унгвентът с чаено дърво ефективно омекотява напуканата и възпалена кожа, има антибактериално, антисептично, антивирусно и противогъбично действие.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари