ГОРЕЩА НОВИНА: „СПИСЪКЪТ Х“ – ПРОТОКОЛ ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПАЦИЕНТИ С COVID-19

Българските лекари вече използват неофициален протокол за овладяване на симптомите от коронавирус инфекцията. Така нареченият „Списък Х“ беше разпространен в медийното пространство от вестник „Труд“, като представлява комбинация от хранители добавки и медикаменти, които имат доказано положително въздействие при терапията на Covid-19.

Нека да припомним, че по-леките случаи на заболяването се лекуват в домашни условия, като много често медиците изпращат информация на пациентите с необходим коктейл от медикаменти, с който да се снабдят.

Ранната диагностика е от изключителна важност, но е и много трудна, поради големия брой неспецифични симптоми на заболяването. В организма настъпват редица патофизиологични промени, които до голяма степен обяснават клиничната картина при всеки пациент. На база на всички наблюдавани симптоми, се препоръчва прием на съставки, които е възможно да редуцират възможността от възникване на усложнения. Вирусът причинява изменения не само върху дихателната система, като често се въвлича и сърдечно-съдовата, нервната и имунната система. Поради това, според лекарите, е необходимо да се действа комплексно.

На база на многото анализи и данни, се установява микс от съставки за пациентите, лекувани в домашни условия с леки форми на заболяването. В коктейла, препоръчван от лекарите, присъстват витамини и минерали, сред които витамин C, селен, цинк и витамин D. В редица проучвания се установява, че оптимално количество на тези витамини и минерали в организма, може да намали вероятността от усложнения и хоспитализация при пациентите. Това е така, поради участието им в имунния отговор на организма спрямо вируса. Според протокола, се препоръчва и прием на високи дози омега 3, както и продукти, които подобряват кръвообращението и намаляват възможността от образуване на тромби. Тромбозата е често наблюдавано вторично усложнение от коронавирусната инфекция и вероятна причина дори за фатален край. Приемът на много антиоксиданти пък е от съществено значение за  защитата на клетките от оксидативния стрес и намаляване на възпалителните процеси в организма по време на инфекцията.

Ето и кои продукти препоръчва Green Master като алтернатива на описаните медикаменти в "Протокол X" (за подробности, кликни върху продукта)

Ултра Омега 3  - от 1 до 4 kапсули дневно
Полифеноли (източник на кверцетин) - 2 капсули дневно
Витамин C 300 mg - от 1 до 3 таблетки дневно
Цинк 10 mg  - от 1 до 3 таблетки дневно

Витамин B комплекс (като източник на витамин B1) - 1 капсула дневно
Селен 100 µg - 1 капсула дневно
Д3 / Immune Power  Max (като източник на вит Д3, цинк, селен, черен бъз, ехинацея) - 2 таблетки дневно
Мелатонин - от 1 до 3 таблетки дневно
Кора от бяла върба (като заместител на аспирин) - 2 пъти по 1 капсула на ден

При първи симптоми на заболяването препоръчваме също и прием на продукта Монолаурин - 3 пъти дневно по 2 капсули


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари