Чаено дърво за здраве и красота

Маслото от чаено дърво е чудесен природен лек за стотици бактериални и гъбични заболявания на кожата като акне, абсцеси, мазна кожа, мехури, слънчево изгаряне, микоза, брадавици, херпес, ухапвания от насекоми, обриви, дразнене на кожата и много други. Неутрализира отровите при ухапвания от насекоми, лекува кожни инфекции, включително екзема, варицела, херпес. Маслото от чаено дърво се отразява благоприятно на лигавицата и ускорява възстановяването й.
Чаено дърво е признато в професионалната дерматология и козметология като ефективен антисептик и противовъзпалително средство с широк спектър на действие. Ефективно е при остро и хронично възпаление на кожата. Елиминира бактериални и вирусни дерматити, екзема, акне и разни други възпаления по кожата. Има също рехабилитационен и регенериращ ефект върху кожата, премахва раздразненията, подуване, сърбеж, зачервяване.

В допълнение към това, в списъка на проблемите, с които ефективно се бори маслото от чаено дърво, включва и ушни инфекции, краста, порязвания, ожулвания и други неприятности.

 

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари