Чист черен дроб - здрав организъм

Вие знаете, че чистата кръв - е здраве, жизненост, сила и енергия. Ето защо, здрав черен дроб е много важно за нас!
Необходимо е да се грижим за черния дроб, тъй като този орган рядко "разказва" за лошото му здравословно състояние. Мазни храни, сладки напитки, лекарства, алкохол - всичко това може да увреди мембраните на клетките на черния дроб. Когато черният дроб започва да натрупва тези мазнини се нарушава изцяло неговата функция. Т.е. човек може да е слаб, но в същото време да има достатъчно много мазнини в черния дроб и да е заплашено функционирането му. За да се избегне това е необходимо да се прави детоксикация!

 

4 активни активни съставки в един продукт, които ефективно предпазват черния дроб, са в основата на продукта "ТОП ФЕГАТО"
АРТИШОКЪТ е богат източник на цинарин - вещество, което стимулира отделянето на отпадните продукти от черния дроб, ускорява извличането на излишните течности и соли. Мощно подпомага очистването на организма и е ефективно при хепатит, чернодробни и жлъчни заболявания, атеросклероза. Стимулира черния дроб да отделя жлъчни сокове, което е особено важно за храносмилателния процес и метаболизма на мазнините.
БЕЛИЯТ ТРЪН е „истински приятел“ на черния дроб. Съдържащото се активно вещество силимарин стимулира регенерацията на чернодробните клетки и тези на жлъчния мехур, повишава активността на черния дроб за изхвърляне на токсините и оказва мощно хепатопротективно, холеретично и холагогно действие.
ХОЛИНЪТ (витамин В4) има основна функция да регулира мастните натрупвания в черния дроб. Подпомага детоксикацията, стимулира чернодробната дейност.
РОЗМАРИНЪТ има пикочогонно действие. Ефективно възбужда секрецията на стомашните жлези, в резултат на което стимулира храносмилането. Подпомага детоксикацията.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари