Чист черен дроб - здрав организъм

Вие знаете, че чистата кръв - е здраве, жизненост, сила и енергия. Необходимо е да се грижим за черния дроб, тъй като този орган рядко "разказва" за лошото му здравословно състояние. Мазни храни, сладки напитки, лекарства, алкохол - всичко това може да увреди мембраните на клетките на черния дроб. Когато черният дроб започва да натрупва тези мазнини се нарушава изцяло неговата функция. Т.е. човек може да е слаб, но в същото време да има достатъчно много мазнини в черния дроб и да е застрашено правилното му функциониране. За да се избегне това е необходимо да се прави детоксикация!
БЕЛИЯТ ТРЪН е „истински приятел“ на черния дроб. Хармонизира и подпомага дейността на храносмилателната система, функциите на черния дроб и жлъчката. Повишава способността на черния дроб да преработва токсините в организма и възстановява увредените чернодробни клетки.
За първи път учени от Института по фармацевтични науки, разположен в Мюнхен, изучавайки компонентите на белия трън, направили научно потвърждение, че белият трън е истински склад на витамини, минерали и полезни киселини. В същото време учените напрвили и най-важното откритие: семената от бял трън съдържат вещество, наречено силимарин. Той е много полезен за възстановяването и нормалното функциониране на хепатоцитите (чернодробните клетки на човека).
Силимарините имат следните благоприятни ефекти върху човешкия организъм:
• Насърчава производството на ензими, които имат разрушителен ефект върху свободните радикали (антиоксидантен ефект). Силимарините действат като антидот при отравяне на организма с алкохол, отрови, антибиотици и гъби (защитен ефект).
• Силимарините спомагат за намаляване на възпалителните процеси в организма и му помагат да изведе токсините по-бързо (противовъзпалително действие).
• Благодарение на стимулирането на процесите на регенерация на чернодробните клетки, тежестта на алергичните реакции намалява (противоалергичен ефект).
• Силимарините помагат за укрепване, възстановяване и регенериране на увредените чернодробни клетки и жлъчните пътища (възстановяващ ефект).
 
Силимаринът не е единственото полезно вещество, съдържащо се в семената и другите части на белия трън. В допълнение към него, растението съдържа такива компоненти като:
• Витамини от група В, аскорбинова киселина, витамини Е, D, К.
• Макро и микроелементи.
• Мастни киселини.
 
КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЧЕРНИЯ ДРОБ ПРИ ОТРАВЯНЕ НА ОРГАНИЗМА? Черният дроб е орган, който отговаря за прочистването на тялото от токсини и участва в процеса на храносмилане и метаболизма. И трите функции са жизненоважни за човека. Целият черен дроб е пронизан от съдова мрежа, през която преминават 1,5 литра кръв и се филтрират само за 60 секунди.
Такава тежка работа на черния дроб е необходима, за да се осигури нормалното функциониране на цялото тяло като цяло.
Когато чернодробните клетки не функционират с пълен капацитет, токсините и другите вредни вещества навлизат в кръвта и се разнасят из тялото. В резултат на това се развиват сърдечно-съдови патологии (атеросклероза), страдат стомашно-чревния тракт, костите и ставите (артроза и артрит).
 
КОЙ МОЖЕ ДА ПРИЕМА БЯЛ ТРЪН? 
Съвременният свят не е само електричество и комфортен живот. Хората плащат за ежедневните удобства с хронично отравяне. Всеки ден човек, живеещ в голям град, се трови от промишлени емисии и автомобилни газове. Селските жители страдат не по-малко, тъй като са изложени на вредни хербициди със същата редовност. Освен това по-голямата част от възрастното население периодично се отравя с етанол. Това включва и редовна употреба на антибиотици. В тази връзка всички жители на съвременния свят трябва да приемат бял трън. Това важи особено за такива категории граждани като:
• Хора, работещи в опасни производства.
• Хора, живеещи в индустриални зони.
• Хора, които злоупотребяват с алкохол (приемането на бял трън след всеки голям празник ще бъде полезно).
• Хора с наднормено телесно тегло и метаболитни нарушения. Белият трън е отлично средство за отслабване с естествен произход.
 
Черният дроб е органът, който има способността да се възстановява. Дори и с отстраняването на 70% от органната тъкан, черният дроб е в състояние да функционира и да расте само за няколко седмици до размера, от който се нуждае тялото. Скоростта на възстановяване зависи пряко от това дали тялото има „строителни материали“ за тази цел. Именно белият трън може да осигури необходимите компоненти за черния дроб, които ще му позволят да се регенерира по-бързо.
Ползите от бял трън са признати не само от народната, но и от официалната медицина.
 
При нас може да намерите: Бял трън, 90 капсули - Детоксикант №1Всяка капсула съдържа: екстракт от плодовете на бял трън (Milk Thistle Extract) - 200 mg, от които силимарин 80% (160 mg); холин и цинк. Произведено в Германия. Прием по 1 капсула на ден!
 
Чист черен дроб, 30 таблетки - с висока биологична активност и специално подбраната комбинация от витамини. Активни съставки в 1 таблетка: Екстракт от бял трън (30:1) - 150mg (80% силимарин), биотин; витамини B1; В2; В6; В12; никотинамид; пантотенова киселина; фолиева киселина; витамин С; витамин Е. Произведено в Чехия. Прием по 1 таблетка на ден!

Бял трън + Артишок, 30 таблетки - за здрав и чист черен дроб! Всяка таблетка съдържа:  Aртишок (екстракт) - 100mg, Бял трън (екстракт) 100mg, холин, розмарин, алое. Произведено в Италия. Прием 1 по таблетка на ден!


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари