Чист черен дроб - здрав организъм

Вие знаете, че чистата кръв - е здраве, жизненост, сила и енергия. Необходимо е да се грижим за черния дроб, тъй като този орган рядко "разказва" за лошото му здравословно състояние. Мазни храни, сладки напитки, лекарства, алкохол - всичко това може да увреди мембраните на клетките на черния дроб. Когато черният дроб започва да натрупва тези мазнини се нарушава изцяло неговата функция. Т.е. човек може да е слаб, но в същото време да има достатъчно много мазнини в черния дроб и да е застрашено правилното му функциониране. За да се избегне това е необходимо да се прави детоксикация!
БЕЛИЯТ ТРЪН е „истински приятел“ на черния дроб. Хармонизира и подпомага дейността на храносмилателната система, функциите на черния дроб и жлъчката. Повишава способността на черния дроб да преработва токсините в организма и възстановява увредените чернодробни клетки.
Главната съставка на белия трън е рядко срещаното биологически активно вещество силимарин, което възпрепятства проникването на отровни вещества в клетките на черния дроб и предотвратява токсичното им действие. В момента в САЩ се провежда втората фаза на изследване за въздействието на белия трън при хроничен хепатит С.
Екстрактът от бял трън в продукта ЧИСТ ЧЕРЕН ДРОБ с висока биологична активност и специално подбраната комбинация от витамини, осигурява важни градивни вещества за нормалното функциониране на черния дроб. Витамините от група В подпомагат производството на червени кръвни клетки, витамините С и Е добавят важна антиоксидантна активност.
 

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари