Камфоровата гъба Антродия - ненадминатото чудо, съкровището на Тайван.

Камфоровата Антродия е съкровището на Тайван. Известна е и като гъба „Ниу“, „Джан Гу“ , „Джан Ней Гу“, „божествена гъба“, „гъба ин ян“ и „червена камфорова гъба“. Тя е реликтова гъба за Тайван.

Червената камфорова гъба е най-скъпата и най-ефективна гъба. Расте само по вътрешните повърхности на особен вид столетни камфорови дървета и само в няколко строго обособени района в Тайван. Камфорната гъба е включена в списъка на съкровищата на страната. Реално това е най-скъпо струващата гъба в света - 1 цзин (500 гр.) = 100 000 тайвански долара.
Основното й действие е противотуморно. В гъбата работят не един, а няколко противотуморни механизма и активни компонента – полизахариди, тритерпеноиди, супероксиддизмодаза, аденозин, имунни белтъци, витамини, микроелементи (калций, фосфор, хром), нуклеинови киселини, лектин, лигнин, аминокиселини, антиоксиданти, целулоза, ергостерол, вещество, стабилизиращо артериалното налягане и др. По данни на китайски лекари, работещи с гъбата, тя е по-силна от другите противоракови, повече от 10 пъти. Антродията е способна да лекува рак на черния дроб, панкреса, на мозъка, на шийката на матката, на кръвта, на лимфната система (лимфоми), на белите дробове, на млечните жлези (в това число и на хормон независими тумори), на бъбреците, на стомаха, на гърлото, на устната кухина, на жлъчния мехур, на кожата, на пикочния мехур, на простатата, на дебелото черво и др. При това, тя въздейства на раковите клетки, не само чрез имунитета и съдовете, а също и пряко, предизвиквайки апоптоза.
В действителност камфоровата гъба е най-силната противоракова гъба на Земята. Същевременно тя действа и профилактично и е способна да отстрани много често съпътсващия асцит (набирането на вода в коремната област на онкоболния), както и да облекчи болката, даже в крайни стадии на рак и да подобри апетита и общото състояние на пациентите.

ТУК можете да се запознаете с всички видове витални гъби, които предлага GREEN MASTER!

Тези гъби са източник на силно биологично активни вещества. В състава им присъстват полизахариди от алфа и бета – глюканен тип, антиоксиданти, ензими, фитонциди, каротиноиди, фосфолипиди, стероиди, терпаноиди, витамини, минерали, соли, олигоелементи, флаваноиди и сяросъдържащи съединения. Имат подчертано силно имуномодулиращо действие.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари