Полезните украшения - път към здравето

Гривните Victoria Bells са много повече от една стилна декорация. За изработката на гривните се използват напреднали технологии, позволяващи въздействие върху човешкия организъм чрез магнитни полета с лечебно-профилактични цели: укрепват здравето, имунитета и значително намаляват негативното влияние на различни агресивни фактори.
 1. Магнитната технология, използвана в гривните Victoria Bells, помага за възстановяване на магнитното поле, като по този начин организмът се изпълва с енергия, премахва се умората и се понижават последствията от стреса. Магнитното поле с мощност 800-1800 Гауса ще увеличи вашата сила и в същото време ще облекчи напрежението. Магнитните неодимови вложки спомагат за подобряване на кръвния поток и транспорт на кислород и хранителни вещества до клетките, помагат да се поддържа нормално кръвно налягане.
2. Технологията инфрачервено излъчване абсорбират и натрупват енергия от различни външни и вътрешни (както е топлината на тялото) източници. Това на свой ред води до пивишаване еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на по-високота микро и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите и органите в тялото. В резултат на това натрупаните токсини се извеждат по-лесно от организма и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.
3. Технологията на въздействие на отрицателно заредените йони (вложки, излъчващи отрицателно заредени кислородни йони) имат енергостимулиращ и тонизиращ ефект, сравним с този, който има в непосредствена близост до водопад, или в планините, или на морския бряг. Това е една от най-новите японски технологични иновации. Отрицателните йони намаляват чувствителността на болката; помагат да се увеличи нивото на хемоглобина в кръвта; понижават кръвното налягане при хипертония, подобряват умствената и физическа работоспособност, усилват защитните функции на организма.
4. Технология с германий. Германий - един от малкото елементи от Менделеевата таблица, който има редки терапевтични свойства. Този елемент е много ценен, а спектъра на неговите биологични ефекти е много голям. Действието на органичния Германий в кръвта е аналогично на това на хемоглобина, а именно: нормализира еластичността и тонуса на съдовете и в тях нараства скоростта на кръвния поток; активира се цялостното оздравяване на кръвоносната система и подобряване на съсирването на кръвта.
5. Технология с турмалин. В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди, протича слаб ток от порядъка на 0,06 mА. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила. Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма ни и да се стимулира качествено кръвообращението. Турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда; усилва клетъчния метаболизъм; подобрява притока на кръв; възстановява лимфната, ендокринната и хормоналната системи; подобрява храненето на органите и тъканите; укрепва имунитета; подобрява съня.

Гривните Victoria Bells имат висока здравина и издържливост, не предизвикват алергични реакции, не реагират на пот, кремове и не им влияе слънцето.
Съвременният, изискан и елегантен дизайн на гривните Victoria Bells позволяват лесно да се комбинират с всеки стил на облекло.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари