ЕФЕКТИВЕН, ПОЛЕЗЕН, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА – УНИКАЛЕН УРЕД ЗА ЗДРАВЕ В ДОМА ВИ!

Още в древността се е смятало, че сребърната вода има антисептични и лековити свойства. В края на XІX век вниманието на изследователите било привлечено от дезинфекциращите свойства на метала сребро и способността му да унищожава патогенни микроорганизми. През 1893 година Вон Нагели провежда първото изследване за въздействието на металите върху микроорганизми. Още тогава става ясно, че среброто е мощен дезинфектант, тъй като унищожава бактериите много по-ефикасно от някои почистващи препарати, при това в много малка концентрация. Доказано е, че вода, която е контактувала с благородния метал, не се разваля – т.е. не се развиват бактерии в нея.

Среброто е уникален естествен антисептик, който е напълно безопасен за хората. Сега е доказано, че сребърните йони са способни да въздействат примерно на около 650 различни видове патогенни бактерии, гъбички и вируси.

Уредът Dr. SILVER е едно уникално и изключително полезно за вашето семейство устройство, което по всяко време може да Ви е от изключитителна полза, за:

  • ефективен срещу повече от 650 вида бактерии, гъбички и вируси;
  • сменяем сребърен електрод (проба 1000);
  • повече от 40 000 литра сребърна вода с питейна концентрация;
  • среброто е най-широкоспектърният продукт за унищожаване на патогенна микрофлора,без да оказват вредно въздействие върху здравето на човека;
  • козметолозите го препоръчват при редица кожни проблеми и изгаряния;
  • дезинфекцира надеждно хладилници, мивки, съдове, дрехи, детски играчки и др.

Приложението на среброто в днешно време се използва най-вече като колоидно сребро с концентрация във вода или така наречената сребърна вода. Чрез процеса електролиза от сребърен катод се отделят отрицателни сребърни йони. Наситеността им зависи от времето и от напрежението, което подаваме на катода. Дозировката се определя, в зависимост от начина, по който би следвало да се приема – вътрешно, външно, с цел дезинфекция и т.н.

Основното предимство на сребърната вода, особено спрямо антибиотиците, е, че за разлика от тях, тя действа унищожително и на вирусите, освен на бактериите. Сребърните йони атакуват ензими в патогените, с което се преустановява развитието им в организма, в резултат на това те биват унищожени до няколко минути. Другото и предимство на фона на широкопопулярния прием на антибиотици е фактът, че към сребърните йони бактериите не могат да придобият резинстентност. Особено важно за упорити и често появяващи се инфекции!

ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗПОЛЗУВАНЕ НА СРЕБЪРНА ВОДА
1. АНГИНА (тонзилит)
Изплаква се гърлото в продължение на 3 до 5 минути със сребърна вода с концентрация 15 mg/l.
2. ГИНЕКОЛОГИЧНИ ВЪЗПАЛЕНИЯ
При външни възпаления се измива възпаленото място 3 до 4 пъти на ден със сребърна вода, а най-добре се поставя компрес със затоплена (30-350С) сребърна вода с концентрация 30 mg/l. При влагалищни възпаления – се прави вагинална промивка два пъти на ден със затоплена сребърна вода с концентрация 10 mg/l.
3. НАТРАВЯНЕ С ХРАНА
Три пъти на ден се пие по 100 ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l. В случай на остро натравяне, до оказването на лекарска помощ, да се изпие 100ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l и се предизвика повръщане, след което на всеки три часа да се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l. Може да се очаква подобрение след около 2-3 часа.
4. ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА
Пие се 50-100ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l. Може да се очаква понижение на температурата след няколко часа.
5. ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБЩОТО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ
В продължение на няколко месеца, вместо чешмяна, да се пие сребърна вода с концентрация 0,05 mg/l. След това се прави тримесечна пауза и курсът се повтаря.
6. СЛЕДОПЕРАЦИОННИ ВЪЗПАЛЕНИЯ (костни, мускулни и други възпаления, причинени от стафилопневмококови инфекции).
Мястото се измива, подсушава и се прави компрес за 15-20 минути със затоплена (30-350С) сребърна вода с концентрация 30-35 mg/l. Компресът се прави от 4-5 слоя марля.
7. НАСТИНКА
Изплаква се устата със затоплена (30-350С) сребърна вода с концентрация 20 mg/l. През 3 часа се пие по 100 ml сребърна вода с концентрация 0,15 mg/l. Настинката преминава за 2-3 дни.
8. ДИЗЕНТЕРИЯ
На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
9. ДИФТЕРИТ
На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
10. ФУРУНКУЛОЗА (циреи)
Компрес със затоплена (30-350С) сребърна вода с концентрация 35 mg/l.
11. ЕКЗЕМИ, ЛИШЕИ, КОЖНИ ВЪЗПАЛЕНИЯ
Компрес със затоплена (30-350С) сребърна вода с концентрация 35 mg/l за 40 минути. Лечението продължава до 2 седмици.
12. ГАСТРИТ
В продължение на две седмици, три пъти на ден, 20-30 минути преди ядене се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,5 – 1,0 mg/l. Болката намалява след няколко дни.
13. ИНФЕКЦИОЗЕН ХЕПАТИТ
В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди ядене, да се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 1 mg/l.
14. КЕРАТИТ, КОНЮНКТИВИТ
Очите се измиват със сребърна вода със стайна температура или се прави компрес с концентрация 20 mg/l.
15. ВЪЗПАЛЕНИЯ НА УШИ, НОС, ГЪРЛО (възпаления на слуховия канал, средното ухо, фарингит, ларингит, тонзилит, ринит, грипни епидемии).
Изплаква се носа, устата или ушите с топла (30-350С) сребърна вода с концентрация 20 - 25 mg/l и се прави компрес за време 30-35 минути.
16. ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВОДА
Към водата се добавя сребърна вода с концентрация 10 mg/l в количество 50 ml на литър. След 4 часа водата е годна за пиене.
17. ИЗГАРЯНИЯ
Мястото се измива, подсушава и след това се прави компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l. Изгарянията се лекуват бързо и не остават белези. Това е един от най-ефективните начини за лекуване на изгаряния.
18. ПАРАПРОКТИТ
Компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l, два пъти на ден. Гнойта ще се събере върху марлята, раните ще бъдат почистени.
29. ТРИХОФИТОЗА
Компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l в продължение на 30-40 минути. Продължителност на лечението – 3-4 седмици.
20. ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
Да се използва сребърна вода с концентрация 10 - 20 mg/l за:
- изплакване;
- компреси;
- измиване.
Начинът на използване e в зависимост от заболяването.

 


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари