Какви са заболяванията, подвластни на сребърната вода?

Всички болести от простуден характер са подвластни на колоидното сребро. Ако чувствате сърбеж в носа веднага капнете във всяка ноздра по 1-2 капки от колоидното сребро. За един ден, а често и почти веднага, тези чувства изчезват.
Ако е започнало да ви дразни гърлото, веднага си направете гаргара със сребърна вода и започнете да приемате още от първия ден вътрешно от колоидното сребро. Не е нужно да чакате, за да се разболеете, а веднага си подсигурете лесен и ефективен начин за първа помощ. Среброто действа бързо и без колебание. Ако хванете болестта още в началото ще си спестите много неприятни моменти. Ако обаче сте се забавили и не сте успяли да овладеете настинката още в първия ден ще трябва да пиете поне 5 дни сребърна вода.
Инхалации със сребърна вода водят до по-бързо оздравяване при лечение на остри и хронични бронхити и пневммонии.
Сребърната вода е ефективна не само при лечение, но и за профилактика на грип и остри респираторни заболявания.
Сребърната вода е изключетилно подходяща и за лечението на различни стомашно-чревни болести, тя ефективно унищожава бактериите, които пречат на процеса на възстановяване.
Въздействието на сребърната вода върух патогенните микроорганизми е добре проучено и има много доказателства за положителните резултати.
Доста често тя заменя антибиотиците!

 


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари