Най-често задавани въпроси относно Doctor Nature Нофатин

  1. Защо Нофатин е различен от другите продукти за отслабване?
    Нофатин предизвиква здравословно отслабване чрез намаляване на възпалението в организма, чрез вътрешната детоксикация и намаляване на стреса, като същевременно подпомага храносмилателната и имунната системи.
     
  2. Как точно да приемам Нофатин?
  • По време на редукция на килограми приемайте 2 пъти х 2 таблетки (сутрин и вечер), 20-30 мин. преди хранене, приети с минимум 200 мл вода;
  • За запазване и поддържане на килограми приемайте 2 пъти х 1 таблетка (сутрин и вечер), 20-30 мин. преди хранене, приети с минимум 200 мл вода.
  • Продуктът може да се употребява непрекъснато 3 месеца, след което може да се направи 1-2 месеца почивка и отново да се приложи в същия цикъл.
  1. Безопасен ли е Нофатин и може ли да се приема с други лекарства?
    Нофатин е напълно безопасен за дългосрочна употреба и няма данни за токсичност, или нежелани реакции за нито една от неговите съставки. Може да се употребява съвместно с всякакви други хранителни добавки, витамини и минерали. При прием на специализирани лекарства се консултирайте с вашия лекар. Възможно е за хора, които употребяват лекарства за високо кръвно или висока кръвна захар, след време с редукция на килограмите да спаднат стойностите на кръвното и кръвната захар, което ще доведе до нуждата от намаляване на лекарствата, които приемате. За това, при измерванията и появата на такъв ефект, се консултирайте с вашия лекар, за да ви предпише намаляване на съответното лекарство.
     
  2. Задължително ли трябва да спазвам хранителния режим, указан в брошурата?
    Хранителният режим в брошурата, съпътстваща Нофатин е силно препоръчителен, за да може да имате сигурен и траен ефект с редукцията на килограми. Естествено от време на време се налага човек да се храни и навън или пък да използва продукти, неописани в примерното меню, тогава се придържайте към т.нар. „метод на око”. „Методa на око”, можете да намерите ТУК

Важно е в самото начало да се запознаете с всички други препоръки, които са изключително важни и описани в 30-дневната програма (ще я намерите в опаковката към всеки продукт Нофатин).

  1. За кои скрити вредни храни трябва да внимавам?
    Много често, по навик хората употребяват храни или напитки, които имат скрити калории – най-често въглехидрати, като например (сокове – фрешове, натурални сокове; газирани напитки; плодове – извън посочените в примерното меню; вафлички; солети; чипс; ядки; мед и захар към чая или кафето). За да имате наистина добър успех, трябва временно да се откажете от всички тях или да ги намалите до минимум. Поне за 30 дни се опитайте да консумирате само и единствено храните, в количества, посочени в примерното меню от брошурата (или определени по метода на око). Запомнете, че здравословна храна (био – или супер храни) не означава, че  подходяща за вашата диета, особено когато се приема извън основните хранения, описани в режима.
  2. Ако се храня навън и нямам възможност да избирам храната, какво да направя?
    Когато се храните навън няма нищо страшно, не забравяйте обаче, че трябва във вашето хранене задължително да присъстват и 3-те компомента: въглехидрати, протеини и мазнини, в приблизително съотношение и количества. Тук на помощ идва „методът на око” – запознайте се с него ТУК 
  3. Мога ли да приемам алкохол?
    Алкохолът не е за предпочитане за хора, които целят да отслабнат и все пак ако се налага е възможен прием на ограничени количества алкохол, заедно с вечерята (например 50 мл твърд алкохол / или 500 мл бира / или 250 мл вино), НО ЗА СМЕТКА НА 2/3 от въглехидратите, т.е. ако в менюто ви присъстват около 300-400 гр зеленчуци, то поне половината да бъдат отстранени и съответно да се откажете от хляба, ориза, картофете и плодовете, когато присъства в менюто. По-големи количества алкохол се допускат, едва когато сте постигнали вече вашето желано тегло.
     
  4. Трябва ли да пия много вода?
    Да, препоръчителен е прием на минимум 1,5 литра вода дневно (8 чаши), ако може и повече. Желателно е 30 мин преди хранене да изпивате по 1 чаша вода, а по време на хранене и 30 мин след храна да не приемате вода.
     
  5. Задължително ли е да се движа всеки ден?
    Ако храната и хранителните добавки са 80% от успеха при отслабването, то движението и спорта са останалите 20%. Ако желаете добър ефект и стягане на тялото, през цялото време в процеса на отслабване, за да имате повече енергия и жизненост, намерете време поне за 60 мин (6000 крачки) ходене всеки ден. За целта използвайте приложенiята, които има в повечето телефони, или крачкомер. Други алтернативни форми са джогинг, каране на колело, фитнес, плуване и др.
     
  6. Колко килограма месечно мога да отслабна?
    Повечето хора приемащи Нофатин и изпълняващи стриктно хранителния режим и препоръките, свалят между 3 до 7 кг още през 1 месец. Всичко това зависи от изходната позиция – т.е. колко наднормени килограми има човека, така и от неговото индивидуално физическо състояние (метаболизъм, съпътстващи заболявания и т.н.). Целта на 30-дневната програма и Нофатин са да намалят трайно и ефективно повечето фактори, водещи до затлъстяване и наднормени килограми, като тихо вътрешно възпаление, интоксикиран черен дроб и храносмилателен тракт, високи нива на стрес, задържане на течности, слаба имунна система. Колкото по-дълго време се придържате към режима, препоръките и прием на Нофатин, толкова по-добри и трайни ще бъдат вашите резултати.
     
  7. Ще имам ли йо-йо ефект, след като спра употребата на Нофатин?
    След като спрете употребата на Нофатин, но продължите да се придържате към балансирания хранителен режим, няма никакъв шанс да имате йо-йо ефект. Дори да има леко връщане на килограмите ще е много плавно и минимално, което можете да регулирате отново с прием на Нофатин и по-стриктно придържане към режима.
  8. Взимам Нофатин вече 10 дни и нямам резултат, на какво може да се дължи това?

Най-честите причини може да са:

  • Нестриктно придържане към хранителния режим и прием на храни и напитки със скрити калории (преминете стриктно към хранителния режим, посочен в брошурата и не приемайте никакви допълнителни храни и напитки и резултатите няма да закъснеят);
  • Висока кръвна захар, инсулинова резистентност, диабет – при такива случаи е необходимо тотално от режима да отпаднат хляб, картофи и ориз, както разбира се и всякакви други храни и напитки със скрити калории. За въглехидрати в този случаи да се употребяват предимно зеленчуци и ограничено количество плодове (като плодовете да се консумират не по-късно от 16,00 часа);
  • Проблеми с щитовидната жлеза и други хормонални проблеми. При такъв тип проблеми, също е необходимо стриктно спазване на хранителния режим, по възможност с премахване на хляба и всички храни с възможно съдържание на глутен. Необходимо е от 1 до 2 месеца, за да може тялото най-напред да постигне хормонален баланс, след това изчистване неизбежно ще мине във фаза редукция на килограми. Имайте търпение и резултатите няма да закъснеят!
  • Високи нива на стрес и депресии – при такива случаи има много високи нива на хормона кортизол, който пречи на нормалния хормонален баланс на организма и метаболизма. Необходимо е поне 1-2 месеца, успоредно със спазването на режима и приема на Нофатин, да се приемат и хранителни добавки, снижаващи нивото на стрес (съджържащи мента, пасифлора, глог, валериана, 5ХТП).
  • Хора с непоносимост към лактоза (в режима да заместят всички млечни продукти с алтернативни заместители, източник на протеини).

!!! Ако нямате доказана непоносимост към лактоза, но забележите, че след употреба на млечни продукти „кантара забива”, очевидно имате скрита реакция към млечни продукти, което също може да доведе до забавяне на процеса. Отстранете млечните продукти поне за няколко седмици, колкото и да са ви любими и ги заменете с алтернативни източници на протеин, за да имате добри и бързи резултати.

  1. Ще ми се отпусне ли много кожата, след като отслабна с Нофатин?
    Това е много индивидуално и зависи от скоростта на рудукция на килограмите и общия брой свалени килограми. При свалянето на повече от 20 кг., дори и да се отпусне кожата, практиката показва, че в рамките на 12 до 24 месеца при задържане на постигнатото тегло, кожата чувствително се свива, но здравословните ползи са неизброимо по-големи и важни, отколкото временния дискомфорт с отпуснатата кожа. Тук отново напомняме, че за този случай е добре да се движите минимум 60 мин на ден, да използвате стягащи кремове и хранителни добавки с колаген.
     
  2. Задължително ли е да употребявам ОМЕГА 3 и Полифеноли.
    Не е задължително, но е силно препоръчително да се взима ОМЕГА 3 и Полифеноли.
  • ОМЕГА 3 ще допринесе към още по-добри резултати, за да се избавите от възпалителните процеси, тъй като ОМЕГА 3 е също уникален и добър противовъзпалителен продукт. Също така големи дози рибено масло, богато на ЕРА (eйкозапентаенова мастна киселина) оказва изключително влияние върху ситостта, като подтиска апетита. Ето защо като допълнение, освен Нофатин, препоръчваме да приемате и Ултра ОМЕГА 3 в посочените дози. Избавяйки се от вътрешните възпаления на тялото, много по-лесно и бързо ще настъпи редукция на теглото и ще решите редица здравословни проблеми.
  • Полифенолите активират процесите на оздравяване и регенериране на засегнатите клетки. Освен до редуциране на теглото и по-добро здраве, това води и до невероятен анти-ейдж ефект.
  1. Нямам време да приготвям храна, защото съм много зает?
    За всички онези, които нямат време, или възможност да приготвят, предлагаме готови решения с готови балансирани барчета, бисквити, шейкове, мюсли, крекери и др., които могат да ви заместят 1 хранене (основно, или междинно) и отговарят напълно към режима и са едно добро решение, за да имате винаги в колата, когато сте на път или в чантата, когато сте вофиса или на разходка. Всички предложения за готови балансирани храни можете да разгледате ТУК
     
  2. Мога ли да отслабна само с Нофатин, без да се придържам към 30-дневната програма?
    Да, може да отслабнете и само с приема на Нофатин, но за наистина зашеметяващи, бързи и трайни резултати ви съветваме да се придържате и към 30-дневната програма. Особено към балансирания хранителен режим в нея, както и ежедневната физическа активност.
     
  3. Какви други здравословни ползи мога да получа с приема на Нофатин?
    Нофатин е създаден, като продукт, който се бори с епидемията на 21-век Затлъстяването. Затлъстяването е най-големият рисков фактор за заболявания като диабет, сърдечно-съдови заболявания, деменция и някои видове рак. Тъй като Нофатин работи чрез неутрализиране на основните фактори, водещи до натрупването на излишни мазнини, то при редовният му прием можете да очаквате още множество здравословни ефекти като: детоксикация на черния дроб; детоксикация на храносмилателния тракт; хормонален баланс; намаляване на вътрешното възпаление; бактериален баланс на храносмилателния тракт; засилване на имунитета; намаляване нивото на стрес; нормализиране на кръвната захар и високото кръвно налягане; регулиране на задържането на излишни течности в организма; повишаване на нивата на енергия и физическа издържливост и подмладяващ ефект.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари