Силата на Нони и за един от най-загадъчните продукти на пазара!

НОНИ има над 100 основни и странични области на приложение. НОНИ се препоръчва за подпомагане при: вирусни и бактериални инфекции; диабет; регулиране на кръвното налягане; хепатит; тумори; кисти; за баланса и здравето на женското тяло; безплодие, менструални болки, запушени маточни тръби, артрит и ставни болки; остеопороза и фрактура на костите; астма, синузит, кашлица, катар, бронхит; мигрена и главоболие, депресия; болести на простатата (нормализира сексуалните функции и спомага за здравето на простатата); при проблеми на черния дроб; бъбречни и уринарни проблеми; дебелото черво; води борба с много видове бактерии.

Учените признават, че уникалният комплекс от полезни вещества, съдържащи се в плодоветете НОНИ помага за нормалната работа на клетките, в това число и правилното им деление, т.е. усилва регенерацията на тъканите, а при заболелите клетки ликвидира появилите се дефекти.
НОНИ има не само централно аналгетично, но и противовъзпалително действие, което обяснява за своя добър болкоуспокояващ ефект при възпалителни заболявания.
Антрахиноните, съдържащи се в НОНИ, стимулират активността на цялата храносмилателна система, засилват се секреторните процеси, включително производството на ензими и жлъчката.

 
Виталният Био Сок от плода на Нони е един от най-силните антиоксиданти, познати на човека. Високоефективен и общотонизиращ продукт. Притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства. Стимулира имунната система чрез активиране на Т-клетките и макрофагите, в резултат на което има и противотуморна активност. Подобрява сексуалната функция.

В зависимост от специфичните потребности на женския и съответно на мъжкия организъм специално са създадени формули:
- Нони комплекс за жени (Формула за женското здраве) и
- Нони комплекс за мъже (Формула за мъжкото здраве)

Уникалната течна формула Нони комплекс за жени е богата на естествени витамини, минерали, ензими, антиоксиданти, фитонутриенти и биофлавоноиди, е разработена за специфичните нужди, баланса и здравето на женското тяло, особено при напредване на възрастта.

Нони комплекс за мъже наред със своите уникални своиства на НОНИТО, също така – ефективно поддържа сексуалните функции на мъжа, засилва сексуалното желание и способности, подобрява качеството и продължителността на ерекцията, стимулира сперматогенезата, предпазва от импотентност, тонизира и поддържа енергийния баланс

 

    


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари