Пролет: Време за детоксикация и отслабване и да възвърнем жизнеността си.

Пристигането на пролетта е синоним на прераждането и пробуждането на външния свят: всичко, което е в природата расте и се оживява. Но готов ли е Вашия организъм да понесе промените в сезона?

Пролетта е най-подходящия сезон за пречистване на тялото и детоксикация на токсините, натрупани в нашето тяло през зимата. Така че това е времето, когато е най-добре да се замислим за вътрешната чистота на организма и да се погрижим за фигурата си.

Изключително добре е да се прави периодична детоксикация на организма и на дебелото черво, което ще подобри значително способността на тялото да се освобождава от метаболитните отпадъци и ще повиши усвояемостта на нутриентите от храната.

Но най-напред, нека да си поговорим за предимствата на пречистване на организма – предимствата на детоксикацията.

Има много причини, поради които се нуждаем от детоксикация, главно свързани с нашето здраве, жизненост и подмладяване, за да предотвратим по-нататъшни проблеми със здравето. Детоксикацията ни помага да се чувстваме по-продуктивни и креативни. Също така е полезна и за тези, които искат да намалят теглото си, въпреки, че това не е основната и цел.

Какво се постига с пролетното пречистване на организма?

 • превенция на заболяванията;

 • пречистване на организма;

 • почивка на органите и системите;

 • подмладяване;

 • загуба на тегло;

 • подобряване състоянието на кожата;

 • забавяне процесите на стареене;

 • подобряване на репродуктивните функции;

 • увеличаване на жизнените сили и енергия;

 • борба с умората;

 • координация с природата.

  Пречистване на черния дроб, храносмилателната система и жлъчния мехур
  Има много добри продукти, които допринасят за процеса на детоксикация:
  Дрена линеа – концентрирана дренираща напитка, която помага за премахване на излишните течности от организма.
  Detoxin - подпомага черния дроб, който е отговорен за изхвърляне на продуктите от мъртвите паразити. Гарантира общо укрепване и тонизиращ ефект.
  Топ фегато - за здрав и чист черен дроб!
  Дайджестив комплекс - формула за тотално вътрешно изчистване с комплекс храносмилателни ензими! Изключително ефикасна за елиминирането на вредните токсини и неприятната миризма в храносмилателния тракт, прочиства дебелото черво, подобрява храносмилането и метаболизма.
  Бял трън - хармонизира и подпомага дейността на храносмилателната система, функциите на черния дроб и жлъчката. Повишава способността на черния дроб да преработва токсините в организма и възстановява увредените чернодробни клетки.


  Чрез прилагането на тези няколко средства за детоксикация, Вие ще се чувствате много по-добре и ще бъдете в състояние да отслабнете по-лесно, но след пречистването! Ще се подобри настроението Ви, външния вид и блясъка на кожата.

  Имайте предвид, че в началото, когато започва детоксикацията в организма Ви може да настъпи за кратък период дискомфорт. В резултат на отделянето на токсините е възможно е да усещате главоболие, но след това трябва да настъпи осезаемо подобрение на състоянието Ви. В случай на главоболие масажирайте слепоочията с масло от 110 билки.

  ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ: Детоксикацията е противопоказна за всички кърмещи жени, защото по време на прочистване тялото изхвърля токсини по всички възможни начини, включително и чрез кърмата. Така че ако една майка кърми и се детоксикира, може да предаде отровите в организма си на бебето.

  Не бива да правят детоксикация и хора с ракови заболявания в напреднал стадий, чийто организъм е много изтощен, както и всички страдащи от аритмия на сърцето, ниско кръвно, анорексия, булимия, слабо сърце, психични заболявания, гастрити и язви. Също е важно да не се прави детоксикация по време на бременност, преди и след операция.

  Симптоми, по които можем да познаем, че е наложително да направим детоксикация са: мигрените, главоболие, продължаващи няколко дни, синдромът на постоянната  умора, липсата на енергия, чувствителността към определени храни или съставки, която обикновено се изразява чрез подуване и тежест в стомаха след ядене.

  По време на пречистването е желателно да се увеличи приема на вода.

   

   

   

   


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари