Наистина ужасяващ факт!!!

Дъските за рязане са основен атрибут към приготвянето на всяка храна. Без тях трудно ще се справи всяка домакиня. На пазара срещаме различни видове дъски – дървени, пластмасови, от термоустойчиво стъкло…
Нашето предложение към всяка домакиня е да се снабди с ПЪРВИТЕ В СВЕТА дъски за рязане с антибактериално покритие. Антибактериалното покритие ги предпазва от плесени и неприятни миризми, благодарение на петентованата система Microstar ® вградена в дъските.
Тези дъски са изработени от хранителна пластмаса със специално патентовано покритие MICROSTAR®, което съдържа сребро. Непрекъснатото отделяне на сребърни йони потиска развитието на микроби и бактерии. Тази защита остава в дъските постоянно, защото среброто се съдържа не само в повърхността им, а в цялата дъска.
 

Продуктите с Microstar ® покритие са преминали през старателно лабораторно изследване и доказват че покритието Microstar ® е абсолютно безвредно за човешкия организъм.

11 важни предимства на дъските STONELINE®:
- Антибактериалното покритие ги предпазва от образуването на гъбички, плесени , бактерии и миризми.
- Мека работна повърхност – не захабява ножовете, подходяща дори за керамични ножове, запазвайки острието на ножа абсолютно невредимо.

- Всяка дъска има две работни повърхности.
- Повърхност, която не се плъзга по плота.
- Меки, нехлъзгащи се дръжки.
- Удобни и сигурни за употреба.
- Модерен дизайн - имат цвета на камък и ще бъдат в хармония с останалите съдове и прибори STONELINE®.
- Практични улеи за оттичане на сока.
- Могат да се почистват в съдомиялна машина.
- Нечупливи, дори при изпускане.
- Леки, но твърди и издръжливи.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари