ЕКО - почистване и чистота без химикали.

ПОЧИСТЕТЕ ДОМА СИ, ЗАПАЗВАЙКИ ЗДРАВЕТО НА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО!

Революционните почистващи препарати BIONUR са произведени в една от най-съвременните западноевропейски фабрики за производство на биоразградими продукти.

Фабриката отговаря на всички изисквания за качеството на A.I.S.E. (Международна асоциация за сапуни, детергенти и поддържащи продукти), като си поставят голям акцент върху регламентите REACH (Регламент относно регистрацията, оценката, разрешаването и ограничаването на химикали) и CLP (етикетирането и опаковането на вещества и смеси). Качеството на почистващите продукти отговаря на стандарта IFS HPS (Световен стандарт за безопасност и качество на продуктите за домакинството и хигиената).

Наред с това, за производството на продуктите, компанията използва слънчева енергия.

Предимства на продуктите BIONUR:
1. Отличен ефект на почистване!
2. Почистват, полират и защитават с едно действие.
3. Широк спектър на действие.
4. Абсолютно безвредни – могат да се използват без предпазни мерки.
5. Изключително икономични и лесни за употреба.
6. С грижа за околната среда – биоразградими и произведени с възобновяеми източници.
7. На супер изгодни цени.

Предлаганите от нас биологични препарати, освен, че не замърсяват околната среда, подпомагат природните процеси на биодеградация и спомагат за трансформацията на органичните отпадъци, като подсилват самопочистващата се способност на природата.

Продуктите с марка BIONUR, може да разгледате ТУК!

За да допълните напълно нуждите в своето домакинство, може да използвате и микрофибърните кърпи за почистване без препарати. Разгледайте ТУК!


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари