Как да се справим с есенния мрак? Ние ще ви посъветваме какво помага!

Студени дни, които стават все по-кратки, особено след смяната на времето и свързаната с това ранна тъмнина. В допълнение на това, по-малко слънце, повече дъжд и общ дискомфорт. Предколедният стрес, свързан и с наближаващия край на годината, когато трябва да се свършат много неща, независимо дали вкъщи или на работа. Липсата на енергия и умора, ни се случват по-често през есента, отколкото през останалите сезони. Но можете да се изправите срещу всичко!

Ако сте атакувани от подобни състояния, знайте, че смехът и доброто настроение помагат. Затова се опитайте да планирате спортни дейности, събирания с приятели, ходене на кино или театър. 

Самото планиране на тези дейности има положителен ефект – ще очаквате нещо, което също е много важно. Накратко, приемете есента като възможност, а не като наказание!

Подходящо подбраните хранителни добавки също могат да помогнат. Какво, например? Просто изберете!

ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

Стресът е напрежение, тревога, нервност, умора и понякога дори физическа болка. За да може тялото ни да се справи по-добре с това състояние, е важно да го вкараме в балансирано настроение.

Брахми (Бакопа) на Dr. Nature е изцяло натурална хранителна добавка в подкрепа на мозъка, паметта, концентрацията, настроението и съня. Тя е ефективен мозъчен тоник, като действа противоположно на допаминовите пикове, които предизвикват превъзбуда и последваща умора. Променя нивата на невротрансмитери като допамин, серотонин и ацетилхолин в мозъка. Стимулира  мозъчния кръвоток и променя експресията на специфични рецептори в нервната система, като по този начин подобрява паметта, ученето, релаксацията и подобрява настроението.

Dr. Nature Златен корен (Rhodiola rosea) e мощен адаптоген, източник на сила и енергия. Златният корен(Родиола розеа) е растение с хилядолетна история и е един от най-ефективните адаптогени. Подпомага адаптацията на организма при стрес и промяна в условията на живот.

  • Подпомага организма при хронична умора и отпадналост;
  • Подобрява състоянието при мозъчна умора, отслабване на паметта;
  • Подпомага възстановяването при физически и психически натоварвания;
  • Увеличава енергията и издръжливостта;
  • Подобрява фокуса и паметта
  • Подпомага при сексуални дисф;ункции, особено при мъжете.

Към гореизброените хранителни добавки, особено ако се добави Магнезий+B6 или Магнезий с витамини В-комплекс, подпомагат ефектите на продуктите още по-добре. Магнезият е антистресов минерал, който оказва нормализиращо въздействие върху състоянието на цялата нервна система и особено на нейните висши отдели.

ЗА СЪН, КОЙТО ДАВА СИЛА!

Качественият сън е много важен за регенерацията на тялото ни. Напрегнатият начин на живот води до много стресови ситуации, които могат да повлияят негативно на благосъстоянието на целия организъм. Тялото и умът ни са в състояние на напрежение, от което не можем да се освободим дори когато заспиваме. Естествените екстракти, съдържащи се в билковия еликсир Спокоен сън (мащерка, екстракт от жълт кантарион, валериана), действат успокояващо, подпомагат психическото благополучие при стрес и създават хармония при заспиване.

Хранителната добавка Dr. Nature Фиторелакс Нощ (с екстракти от: пасифлора, мелатонин и витамин B6), подкрепя дейността на нервната система през нощта, успокоява и релаксира мозъка и допринася за здрав и спокоен сън. 

УМОРА И ИЗТОЩЕНИЕ? ОТЪРВИ СЕ ОТ ТЯХ!

Редица вещества помагат в борбата с умората и изтощението. И тук МАГНЕЗИЯТ не трябва да ви липсва! Наричат го ​​антистресов минерал и е идеална добавка не само през есента. Търсенето му е голямо през цялата година. Магнезият е елемент на живота!

ЗА ДА ИМАТЕ ВИНАГИ ЕНЕРГИЯ ПОД РЪКА!

Винаги имайте енергия под ръка, с хранителната добавка Енергийна сила, в удобна форма на сашета, за да бъде винаги във вашата чанта, или в джоба. Съдържа натурални екстракти от (женшен и гуарана, магнезий, витамини от група В), които имат благоприятен ефект върху физическата и психическата жизненост, облекчават чувството на умора и отпадналост и подпомага имунната система. Практичните еднократни дозички, позволяват много удобно да приемете енергия, без необходимост от пиене на вода.

За тотален контрол над признаците на умора, може да се доверите и на хранителната добавка Формула 1 и Формула 1 (без кофеин)8 часа супер енергия за мозъка и тялото само с 1 капсула! Революционна здравословна комбинация за бодро начало на деня и максимален фокус! Формула 1 (без кофеин) е супер решение за всеки, който не употребява кофеин!

Насладете се пълноценно на есента! 


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари