За сладки сънища!

Да спите добре е също толкова важно, колкото са важни въздуха и водата. Наспиването е най-добрият начин, за да възстановите силите си, да бъдете изпълнени с настроение и енергия.
Всеки човек прекарва 1/3 от живота си в сън, чието качество е от особено значение за общото здравословно състояние и тонус. Нарушеният сън може да породи редица проблеми като нервност, отпадналост, хронична умора, депресивни състояния, проблеми с нервната, ендокринната система и др.
Възглавницата от мериносова вълна е мека и уюутна и е един изключително комфортен и здравословен продукт. Предпазва от бактерии, алергии, респираторни заболявания, изпотяване и други проблеми, характерни при обикновените възглавници.
Тя подобрява качеството на съня и здравето. Гарантира отличен температурен контрол и „дишане“ на материята, на която спим. Лесна за поддръжка, лека и еластична тя е идеално решение за съня на Вас и на Вашето дете.

Предимства на продуктите от мериносова вълна:
- Мериносовото влакно поглъща влага повече от 1/3 от собственото си тегло, благодарение на което гарантира перфектна „суха“ топлина и предпазва тялото от влага, което подпомага при болки в гърба, артрит, ревматизъм, радикулит, простудни заболявания.
- Уникалният строеж на влакното гарантира идеална топлоизолация (термостатик), като реализира чудесната си способност на „дишащ материал“.
- Гарантират здравословен ефект – подпомагат организма при грип, простудни и белодробни заболявания, болки в кръста, гръбнака, ставите.
- Мериносовите продукти имат уникалното качество да се самоочистват благодарение на специфичната си структура – сърцевината на влакното се състои от два типа клетки – при повишена влажност възниква естествен процес на триене между тях, което води до самоочистване. Затова не е нужно да се перат, а при леко влажно време е достатъчно да се проветряват.
- Удивителна устойчивост на замърсяване – еластичната (пружинна) структура на влакното отблъсква чужди частици, в резултат на което то лесно се изчиства само с изтръскване.
- Съдържащите се във влакното серицин и ланолин гарантират антимикробното му действие.
- Действат антиалергично и антистатично.
- Неутрализират токсичните вещества, съдържащи се в потта.


 


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари