Храна за гръбначния стълб и ставите

С напредване на възрастта, организмът ни намалява способността да синтезира колаген - протеин, който е основен компонент на съединителната тъкан (сухожилия, хрущяли, кожа, нокти, кости, коса). Необходимостта от този строителен материал също се случва и по време дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат (ставни проблеми, гръбначни), при фрактури, травми, изгаряния, хирургични интервенции, а също така и при повишена физическа активност (спорт).
Има специални продукти, които са допълнителен източник на колаген - и по-специално в хидролизирана форма, подходяща да се усвои от организма.
Такъв продукт е: Колаген плюс на прах. Прахообразната формула е с изключително висока биологична активност, което я прави лесно усвоима и гарантира максимален ефект.

Това е храна - концентрат на базата на хидролиза на колаген. Това не е лекарство!

Продуктът е близо до биологичната структура на сухожилия, хрущяли, ставни връзки, които позволяват бързо и лесно да се гарантира възстановяването на менискуса, междупрешленните дискове, укрепването на ставно-сухожилния апарат на гръбначния стълб и други хрущялни повърхности, насърчава производството на ставната течност.

Предимства на продукта:
1. Има една прекрасна превантивна мярка - да се предотврати развитието на дегенеративни процеси (ревматизъм, болки в кръста, артрит и артроза с нарушения на опорно-двигателната функция).
2. Улеснява бързото възстановяване и укрепване на съединителната тъкан след травми и операции.
3. Той укрепва ставите и сухожилията при високо физическо натоварване, включително и наднорменото тегло.
4. Има благоприятен ефект върху цялото тяло, укрепва косата, кожата, ноктите и зъбите.
5. Традиционно немско качеството.
6. Не дава странични ефекти, не оказва влияние на теглото.
7. Формулта е допълнително комбинирана с естествен витамин С (от плодовете на ацерола), който ефективно подпомага по-доброто производство на колаген.
8.
Още едно предимство на тази формула на прах са добавените калций и магнезий, които имат основно значение за здравината на костите и зъбите. Магнезият подобрява и функцията на мускулите, намалява склонността към
мускулни спазми.
9. Лесен за използване и икономична опаковка - достатъчна за 60 дни.
 
ВИЖТЕ ОЩЕ:

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари