Микрофибър. Чистота без химикали - толкова е просто!

Грижата за кожата и почистването на дома имат решаващо влияние върху здравето ни. "3 мг на ден вредни фосфати увреждат ежедневно нашата кожа, докато мием съдовете... Тези вещества непременно навлизат в нашия организъм. Перилни препарати, почистващи препарати, гелове, аерозоли и т.н. - ежедневно тази химия е навсякъде около нас! Доста жени в собствената си кухня са обречени, те сякаш работят в химически завод".
А в крайна сметка, в семейството се появяват алергии, дразнене на очите, кожата, кашлица, задух и др. Питали ли сте се дали има изход от тази ситуация? Да, има изход и то от голяма полза - микрофибър. Висококачественият микрофибър може да премахне голяма част от замърсителите в дома и офиса бързо, лесно и най-важното, без да навреди на здравето Ви. Почистването става само с чешмяна вода, без препарати! Всички естествени микрофибърни кърпи могат да почистват всичко в дома Ви (прозорци, подове, мивки, смесители, вани, стъклокерамика, фурни) и то само с вода. Един много лесен и функционален начин за почистване и то без да повреди повърхността,  а по-скоро се грижи за тях.

Благодарение на своята структура, влакната на кърпата улавят не само видимите, но и невидимите замърсявания. Кърпите отстраняват до 99,2 % от микроорганизмите върху различни видове повърхности, но не ги задържат във влакната, а при изпирането биват отстранявани. Кърпите от ултрамикрофибър имат способността да абсорбират влагата и да почистват замърсяванията десетки, дори стотици пъти по-добре от материи като памук, вълна и дори обикновения микрофибър. След употреба не оставят мръсни и влажни следи по третираната повърхност.
Микрофибъра се използва все по-често и за почистване на лицето и тялото - дълбоко почиства порите само с вода: отстранява грима, премахва вазпълението на лицето, акне, напукана кожа, пигментация, като нежното почистване осигурява по-добро общо състояние на кожата на лицето. Микрофибърът е в състояние да проникне добре под кожата Ви дори и под запушените пори.
А представяте ли си колко много ресурси икономисвате в същото време и най-важното е, че поддържате здравето си!

 
 
 
 

 

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари