Водата - основният източник на нашето здраве

ИСТИНАТА ЗА ВОДАТА

Три четвърти от повърхността на Земята е покрита с вода, а повече от една четвърт от хората страдат от остър дефицит на питейна вода. Понятието природни води днес почти е изгубило своя смисъл, тъй като потокът естествени реки е почти 100% поток на промишлени води. Усиленото замърсяване на източниците на питейни води за съжаление се свързва с тенденция за продължаващо задълбочаване и усложняване на проблема.
Днес на науката са известни повече от 1400 опасни за околната среда, в това число и за човека, химически съединения, които хипотетично могат да попаднат в източниците на питейна вода заедно с производствените отпадъчни води или по друг начин и да причинят увреждане на човешкото здраве.
Ако питейната вода е прозрачна, без мирис, цвят и неприятен вкус, у човек може да се създаде впечатление, че тя е годна за пиене. Но истината е друга. В питейната вода са разтворени много токсични вещества, с вредно въздействие върху човешкото здраве.
В същото време постоянната употреба на минерална вода не само не е решение, а може да усложни проблема – преминерализацията е не само ненужна, а доста често опасна, особено за малки деца.
РАЗУМНОТО РЕШЕНИЕ: КАНИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА
Разработени с най-удобната и практична форма - кана със сменяем филтритащ елемент, която се вписва идеално във всяка кухня и всеки дом.


Всички модели кани за пречистване на вода DAFI ефективно отстраняват:
- Хлор и хлорни съединения;
- Тежки и радиоактивни метали;
- Нефтопродукти;
- Неприятни миризми;
- Пестициди и токсини;
- Високата твърдост на водата;
- Пясък, ръжда, глина, механични замурсители.


Каните DAFI притежават:
- серия международни сертификати за качество;
- невероятна ефективност на пречистване;
- достъпни цени без конкуренция;

- отличен дизайн и удобство – механичният индикатор ще Ви напомни кога трябва да замените филтриращия елемент.

- функционално дъно, което не позволява приплъзването на каната, дори ако я оставите върху мокра или влажна повърхност.
- уникален филтриращ елемент.
 

Активният въглен има естествен произход и се получава чрез контролирано изгаряне на специална дървесина. Благодарение на силно развитата вътрешна повърхност, активният въглен ефективно задържа огромно количество вредни вещества и примеси от водата - хлор, тежки метали, органични съединения, поливинилхлорид и много други. Активният въглен е обработен с бактерицидно сребро, което не позовлява развитието на патогенни микроорганизми във вече обработената вода.
Йонообменната смола редуцира твърдостта на водата и йоните на тежки и радиоактивни метали (олово, кадмий, мед, никел, живак и др). Предотвратява образуването на накипи при нагряване на водата, намалява нейната твърдост и я прави приятна за пиене.
Заключителна филтрация – повторно механично пречистване, което задържа фини частици от филтриращите компоненти и гарантира чиста, свежа и вкусна вода.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари