Зеленоуста мида - горещо я препоръчваме при проблеми със ставите и опорно-двигателния апарат

В нормалното ежедневие ставите, хрущялите и съединителната тъкан са изложени на разнообразно натоварване, поради това е важно да получат всички градивни елементи, от които се нуждаят. Капсулите с екстракт от зеленоуста мида подпомагат съхранението и регенерирането на ставите, хрущялите и съединителната тъкан, като спомагат и за нормалното функциониране на лигавицата на стомаха. Продуктът се отразява отлично на по-възрастните, както и на хората, които натоварват в по-голяма степен ставите си (като например спортистите и страдащите от наднормено тегло).
Зеленоустата мида (Perna Canaliculus) се среща само в Нова Зеландия. Характерната зелена устна, заради която е наречена така, я отличава от всички други новозеландски миди. Зеленоустите миди са богати на гликозаминогликани (GAG), които при човека се срещат в ставните хрущяли и ставната течност („смазката на ставите“). За съжаление над 50% от хората над 40 годишна възраст страдат от проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат и ставите, а при по-младите процентът застрашително расте. Капсулите със зеленоуста мида не случайно са най-продаваният продукт на Sanct Bernhard.
Зеленоустата мида също така съдържа голямо количество полезни минерали (цинк, мед, манган, ...), витамини (А, В1, В6, Е, С), уникална комбинация от мастни киселини, които не се срещат в други морски организми.

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари