2 важни съвета за заздравяване на косата, не само през есента

Искате ли да заслепите с косата си? Да имате красива и силна коса, а не тънка и изтощена? Тогава имаме два важни съвета за вашата коса, които ще ви помогнат да добавите красота и сила дори през есента, сезон, който е предизвикателство за всяка коса. Дъжд, вятър, ниски температури, шапка на глава. Достатъчно е да знаете и запомните, че косата ви, също като вас, се нуждае от добро хранене, за да процъфтява. Давайте и грижи както външно, така и вътрешно, за да ви прави щастливи и да се чувствате добре.

ВИТАМИНИ ЗА КОСА

Докато всеки засилва имунитетът си всяка есен, изненадващо, но ние мислим рядко за косата си в това отношение. В същото време тайната на успеха на красивата и силна коса се крие в храненето. За да имате винаги страхотна коса, набавяйте си редовно това, от което тя се нуждае - важни витамини, минерали и естествени екстракти. Те могат да помогнат:

  • Аминокиселини, които са основните градивни блокове на протеини, които образуват структурата на косата. Бирената мая е хранителен продукт с уникален състав, който от векове се използва като източник на витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини. Тя е неизчерпаем резервоар на всички витамини от групата В, поради което ефективно балансира обменните процеси в организма.
  • Цинкът и селенът, които спомагат за подобряване на външния вид и структурата на косата, ноктите и кожата.
  • Биотин, който допринася за поддържането на здрава коса и кожа.
  • Витамин С, който е важен за образуването на колаген, вещество, необходимо за структурата на кожата и кръвоносните съдове.
  • Екстракт от хвощ, призната натурална съставка за предпазване от косопад и пърхот, за по-плътен косъм и по-гъста, по-силна, по-блестяща коса.

Чудите се къде да получите всички тези помощници всеки ден? Решението е просто – разчитайте на една капсула от продукт Здрава коса. Това е една комплексна хранителна добавка и съдържа 13 активни съставки за хранене на косата ви.

ВЪНШНА ГРИЖА - най-доброто за косата

Вие сте се погрижили за вътрешното хранене на косата, което действа директно от корените. Сега всичко, което трябва да направите, е да добавите втора важна съставка към успеха – грижа за косата отвън. Това означава редовно измиване с качествен шампоан и нежно сушене. Нашият съвет е да си избирате много добре качествени шампоани, с които да измивате вашата коса, според вида на косата. Качественият шампоан, служи като хранене за красива и силна коса, той не само измива косата, но помага на растежа и я укрепва в корените; качественият шампоан връща естествената жизненост и блясък. Избирате шампоани с естествени съставки, без парабени, багрила и всякакви вредни аромати и примеси.

За цялостна грижа за вашата коса, с възможно най-добри резултати, препоръчваме нашата козметика за коса, с естествените растителни съставки - натурални съставки, без съдържание на SLS, SLES и парабени. Всичко за вашата коса, може разгледате ТУК.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари