AQUA BALANCE pH+ - за балансираното pH на вашето тяло!

За да удовлетвори потребностите при хранене на обществото през 21 век компанията DAFI разработва нов филтър за вода. Dafi Aqua Balance pH+ има уникално свойство: алкализира чешмяната вода през специални керамични мембрани. Като допълнение, филтърът Dafi Aqua Balance pH+има възможността да редуцира вредните примеси в чешмяната вода.

Предимставата на филтрите Dafi Aqua Balance pH+:
АЛКАЛИЗАЦИЯ
„Модерният” начин на хранене съдържа основно продукти, които окисляват тялото. Това са месото и месните продукти, бялата захар, кафето, алкохолните напитки, хлябът, десертите, яйцата, газираните напитки и т.н. Списъкът на алкалните продукти съдържа главно пресни плодове, зеленчуци и по възможност негазирана минерална вода (но не всички видове вода), и т.н. Затова е ясно, че поддържането на нормален киселинно-алкален баланс с обичайния начин на хранене е трудна задача. Дефицитът на алкални субстанции повишава киселинността на тялото и понижава алкалността на кръвта. Тогава тялото се опитва да изхвърли генерираната в резултат на метаболизма киселина с урината, потта и издишвания въздух, за да я неутрализира. Консумирането на препоръчваното количество течност (около 1.5-2 литра на ден) във вид на филтрирана алкална вода помага за неутрализирането на киселините в кръвта.
АНТИОКСИДАЦИЯ
Алкалната вода трябва да бъде използвана при проявата на такива заболявания като простуда, грип или бронхит, т.е., при свидетелство за повишаване киселинността на организма. Както в случаите с витамините С и Е, и бета каротина, алкалната вода действа като антиоксидант, защото е богата на свободни електрони. Тя помага при превенцията на сърдечни заболявания, нарушения на имунната система и много други заболявания, които се основават на окисляването. Тази вода помага за извеждането на токсини от организма и по този начин поддържа правилен метаболизъм. Алкалната вода често се използва от хора с диабет или високо кръвно налягане.
ФИЛТРИРАНЕ
Филтриращите касети Aqua Balance pH+ съдържат активен въглен, който притежава великолепната способност да извлича химическите компоненти, които може да съдържа чешмяната вода, и особено хлор и някои тежки метали.
СТРУКТУРИРАНЕ
Филтрите Aqua Balance pH+ алкализират водата и променят нейната структура по такъв начин, че частиците формират по-малки структури. По този начин водата много добре се абсорбира от храносмилателния тракт.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари