Поддържайте здравето, красотата и младостта си със зелен чай, вижте защо?

Зеленият чай започва да завоюва все по-голяма популярност и уважение. Несравним е, особено ако искате да поотслабнете! Пийте го редовно и ще сваляте най-малко половин килограм тлъстинки на месец.

Ако сте хапнали нещо прекалено сладко или мазно, изпийте след това чаша зелен чай. Така малкият ви грях няма да има последици. Причината – катехините в зеления чай пречат на мазнините да преминат изцяло в мастните депа. Една част от тях се изхвърля неусвоена. Освен това катехините увеличават скоростта на изгаряне на мазнините. Така изчезват дори упоритите натрупвания по корема, краката и ханша.

Зеленият чай повишава изгарянето на калории, т.е. ще изгаряте 6% повече калории. Например, при дневна нужда от 2300 калории можете да хапнете 138 калории повече. Това са почти 4 парченца шоколад от по 7 г.

Поддържа нивото на инсулина, който е хормонът на глада. Така нивото на захарта в кръвта остава стабилно, което пък пречи да се натъпчете със сладкиши. Чувството на ситост идва и от топлината на чая, и от това, че той изпълва стомаха ни.

Именно те са част от тлъстинките по талията и корема. Освен това чаят отстранява токсините от клетките. Така ускорява изгарянето на мазнините, а освен това отводнява.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари