Първата в света с този уникален състав. На цена без конкуренция!

Устната кухина е идеална среда за развитието на бактерии, които са причина за повечето заболявания на зъбите и венците. Размножаването на микробите протича по възможно най-бързия начин и да се избегне този проблем, трябва внимателно да се защитава проблемната микрофлора.

От незапомнени времена, за един от най-мощните дезинфектанти се счита сребро. Не случайно, когато в миналото се е появявал първият зъб на бебето са му давали една сребърна чаена лъжичка, тъй като бактерицидните свойства на това вещество имат невероятен ефект върху венците. Вие ще забравите за проблем като пародонтоза, гингивит, кървене на венците, а също и за повишената чувствителност на Вашите зъби.

Изключителна гордост на нашата компания са всички уреди, създадени по иновативна технология с колоидно сребро, които са създадени да подобряват и улесняват ежедневието на всеки един от нас. Това уникално свойство на сребърни йони ще намерите и в нашата патентована марка паста за зъби DOCTOR SILVER.

Създадена по невероятна формула пастата за зъби DR. SILVER, e едно от удоволствията на нашата компания GREEN MASTER. Редовната употреба на пастата за зъби възстановява естествената белота на зъбите; внимателно премахва бактериалната плака, осигурява свежест за дълго време; потиска образуването на зъбен кариес.

Благодарение на сребърните частици, пастата активно се бори с микробите през целия ден. А натуралните съставки алое вера и хималайска сол имат мощно противовъзпалително действие
върху венците, гърлото и лигавицата.

Чудесно допълнение към пастата за зъби са и уникалните четки за зъби с нано-злато, нано-сребро и нано-нефрит, добавени към влакната в четките за зъби, спират размножаването на бактериите и придават приятен аромат.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари