Където и да сте решили това лято да хващате загар си струва да помислите вече за бета-каротин!

Време е за бета-каротин. Какво е това и как ни помага?

Специалистите са ясни - бета-каротинът се препоръчва да се приема до два месеца преди слънчеви бани, за да се предотвратят нежелани реакции върху кожата. Бета-каротинът се препоръчва за придобиване на здравословен тен. Това означава, че времето му идва. И за какво е полезен бета-каротинът? Грижи се за кожата и й помага да придобие и поддържа красив цвят след престой на слънце. Искате ли да знаете повече за него?

Бета-каротинът принадлежи към групата на каротиноидите, от които вероятно е най-известният. Това е провитамин А, т.е. че той произвежда витамин А. Както е известно от витаминната азбука, наред и с други ползи, витамин А е от полза за състоянието на кожата ни.

Самият бета-каротин е важен антиоксидант, което означава, че предпазва тялото ни от вредни свободни радикали, които увреждат клетките на тялото, включително кожните клетки. Така че бета-каротинът е известен в борбата с вредните свободни радикали. Така че, ако искаме да поддържаме здравословен тен, трябва да започнем да приемаме бета-каротин, преди да се изложим на слънчеви бани. 

Бета-каротинът е багрило, което се среща в жълти, оранжеви или червени зеленчуци и плодове. Можете да го намерите например в моркови, домати, чушки, кайсии, праскови, нектарини и други подобни. Бета-каротинът обаче присъства и в зелето, броколите или спанака. И разбира се, се предлага и в хранителни добавки, които представляват нейната концентрирана форма.

Продуктът, който Green Master предлага е познатият Ви вече от години наред Масло от морков, който продукт е най-актуален точно сега през този сезон. Всичките ни клиенти са добре запознати с действието на продукта и за здравословния тен!

Това е хранителна добавка в концентрирана форма, включваща в състава си масло от морков и Витамин А - чисто естествен състав, който съдържа естествени източници на каротеноиди благодарение на екстракти от моркови. Маслото от морков е силен антиоксидант, което може да предотврати последствията от прекомерно излагана на пряка слънчева светлина върху кожата и да произведе мечтания бронзов загар без последствия.
С капсулите на Equilibra с масло от моркови вече не е нужно да даваме излишни пари за солариум, защото можем да получим равномерен бронзов тен, който да не е със сив отенък, а със златисти отблясъци и кадифено мека кожа. Необходимо е 2-3 седмично приложение за подготовка на кожата, за да се постигне натрупване на достатъчно количество антиоксиданти. Маслото от морков балансира съдържанието на влагата в кожата, стимулира епидермалните клетки.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари