Научете как да отслабнете за лятото. Ето и най-лесните начини за бързо отслабване!

Лятото наближава и дори да е различно от миналите, желанието да се чувстваме във форма и изпълнени със самочувствие си остава споделена цел. Поверяваме Ви нашата тайна, за рестарт на фигурата!

Хранителни добавки - ТУК можете да разледате богатата гама от проудкти за отслабване и целулит, където сме събрали за вас най-добрите съвременни съставки, доказали своето действие и ефективност, и да изберете подходящия за вас.

А ето някои от тях, които ние препоръчваме:

✅ L - карнитин - участва в процеса на разграждането на мазнини за генериране на метаболитна енергия и в транспортиране на мастни киселини от вътреклетъчната течност в митохондриите. Активен участник е в окислението на аминокиселините с разклонена верига, пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, блокира вредни вещества, които нарушават клетъчната стена. Чрез него се повишава доставката на кислород до мускулите и се осигурява енергия, без да се разграждат ценните за организма протеини. Има силно антиоксидантно действие, предпазва от сърдечен удар и е важен за подобряване функциите на бъбреците и отделителната система.

✅ CLA - конюгираната линолова киселина действа в две насоки: първо потиска отлагането на нови количества мазнини в мастните клетки и второ - активира процесите за изгаряне на натрупаните. Представлява естествена мастна киселина, която благоприятно влияе върху метаболизма, включително и през нощта. По този начин спомага за изгарянето на мазнините дори по време на сън. Намалява нивото на лошия холестерол. При употребата и се избягва ‘’йо-йо’’ ефектът, тъй като разградените мазнини не се натрупват отново.

Ананас - намалява целулита, оформя тялото, има диуритичен ефект. Ананасът стимулира по естествен път обмяната на веществата и регулира функцията на червата като подобрява храносмилането, благодарение на високата концентрация на ензими в състава си. Екстрактът от ананас намалява задържането на вода под кожата, познато като целулит, намалява чувството на „тежест“ в стомаха и намалява чувството за глад.

Зелено кафе - един от най-популярните и успешни продукти за отслабване. Представлява зрялото, но неизпечено кафе, чието мощно действие се дължи на съдържащата се хлорогенна киселина - полифенол с антиоксидантно действие (който се разрушава при изпичане на зелените зърна кафе). Приемът на зелено кафе редуцира усвояването на въглехидрати, в резултат на което организмът набавя енергия чрез изгаряне на натрупаните мазнини, а от друга страна стимулира чернодробния метаболизъм, което води до поефективно разграждане на мазнините, без да се влияе на мускулната маса. Особено добър ефект се получава в областта на корема, ханша и бедрата.

Кафявите водорасли (КЕЛП) - особено богати на дефицитните в храната йод и селен. Основният ефект за регулиране на теглото се дължи на алгиновата киселина, която има уникална способност да задържа и извежда токсини от организма. Кафявите водорасли потискат апетита, препятстват натрупването на мазнини и имат мощен детоксикиращ ефект.

Хитозан - извлича се от черупките на морски организми (предимно миди и раци). Представлява естествени фибри, които увеличават обема си при прием с вода и играят роля на високоефективен мастен блокер - свързват молекулите на мазнините, когато те навлизат в стомашно-чревния тракт. По този начин се препятства тяхното усвояване и се подпомага елиминирането им от организма. Не случайно този продуктът се нарича "ловец на мазнини". Хитозанът е полизахарид с положително заредена молекула (за разлика от повечето други), което е причина за привличането на молекулите на мазнините, които са с отрицателен заряд. Ускорява метаболизма, подобрява кръвообращението, подпомага очистването и подмладяването на организма, активира фагоцитите. Има доказан ефект за намаляване нивата на холестерола и артериалното налягане. Приемът на хитозан подобрява храносмилането и усвояването на хранителните вещества, стабилизира функциите на черния дроб, стомаха и червата. Активира функциите на полезната микрофлора в организма.

Спирулина - синьозелено водорасло, известно като прекрасно средство за изгаряне на мазнини. Съдържа специфични вещества, които регулират обмяната на мазнините в организма, подпомагат детоксикацията, регулират нивата на триглицеридите и холестерола. Чудесно средство за намаляване чувството на глад, като предоставя огромно количество полезни хранителни вещества.

Азиатска центела - подпомага оформянето на силуета, особено в проблемните зони на бедрата, ханша и корема.

Глюкоманан - водоразтворими фибри, извлечени от растението конжак (Amorphophallus konjac). Поради своята способност да се „раздуват“, фибрите увеличават обема си до 50 пъти и по този начин се засилва чувството за ситост и намалява глада за сладко. Подпомага топенето на излишните мазнини и регулира апетита! Според Eвропейската комисия по безопасност на храните, глюкоманан доказано помага при диети, целящи редуциране на теглото.

✅ Бързо отслабване с Фаст Дрена, на основата на растителни екстракти, има концентрирана формула за разреждане във вода. Дренаж на телесни течности и функционалност на пикочните пътища. Нашето предложение е да разредите 50 мл в бутилка, с минимум 1 литър вода и да я изпиете през деня.

Препоръчително е продуктите да се използват като част от разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот, свързан с редовната физическа активност.

✅ За всички, които биха желали да спазват най-добрия и сигурен балансиран хранителен режим, могат да се запознаят повече ТУК

Благодарение на балансираният хранителен режим и подпомагане чрез хранителни добавки, ние гарантираме, че ще:

- Редуцирате телесното си тегло и излишните телесни мазнини;

- Ще бъдете пълни с енергия и тонус;

- Ще се сдобиете с мечтаната фигура без глад, лишения и стрес;

- Ще забавите процесите на стареене и още много други предимства.

✅ За всички, които искат да постигнат изключително бързи и сигурни резултати, но нямат възможност сами да приготвят храната си по няколко пъти на ден, или пък водят много динамичен начин на живот и трябва да хапват вечно "на крак" - предлагаме страхотно решение за всички тези случаи, в които ще замествате бързото хранене с балансирани барчета, бисквити, шейкове, крекери, бързи храни, но изцяло съобразени с перфектният хранителен режим. Балансираните решения, които Ви предлагаме са възможно най-вкусният и здравословен начин сред бързото хранене. С тях можете да замените някое от дневните си хранения. Барчетата и бисквитите са идеални за хора, които имат слабост към сладките изкушения. Всички предложения са перфектно съотношение на въглехидрати, протеини и мазнини, а голяма част от храните са богати на витамини, фибри, протеини и са уникално вкусени. Всички предложения готови балансирани храни можете да разгледате ТУК.


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари