Направи си сам. Как да си направим водородна вода у дома?

Привържениците на здравословния начин на живот, звезди от шоубизнеса и учени са открили невероятните свойства на водородната вода!

Много звезди на шоубизнеса смятат, че водородната вода е източник на младост, но учените имат различно мнение по този въпрос.

Какво е водородна вода и защо е полезна? 

Водородната вода е вода, обогатена с молекулен водород (Н2) - най-малката молекула във Вселената. Тя има висока липидна разтворимост, което позволява проникването през клетъчните мембрани, митохондриите, нервните клетки и почти всички части на човешкото тяло, в резултат на което ефективно реализира своята изключително висока антиоксидантна активност. Обогатената с водород вода подобрява кръвообращението, подпомага детоксикацията, ревитализира клетките, тонизира организма, подобрява качеството на кожата, забавя процесите на стареене.

Това е естествено средство за поддържане на вашето здраве, младост и красота. Водородната вода е идеална за всеки човек, независимо от възрастовата категория. 

Основният благоприятен ефект на водорода като антиоксидант е насочен към неутрализиране на токсичните свободни радикали (OH), след взаимодействие с които те се превръщат в обикновена вода (H2O), както и защита и поддържане на нормалното функциониране на органите и системите на нашето тяло. В резултат на това метаболизмът се подобрява - храната, постъпваща в тялото, се усвоява по-добре, превръща се в енергия, а не се "отлага" под формата на мазнини. Използването на вода с отрицателен ORP (окислително-редукционният потенциал) също играе много важна положителна роля – подобрява се хидратацията на тялото, нормализира се вискозитета на кръвта, което също спомага за подобряване на транспорта на хранителни вещества, детоксикация и повишаване на издръжливостта на организма.

Чрез включването на водородна вода във вашето ежедневие вие сте в състояние безопасно да управлявате излишните вредни токсични свободни радикали по прост и достъпен начин. Клиничните проучвания установяват, че водородната вода има благоприятен ефект върху организма като цяло, а също така противодейства на развитието на такива заболявания като артрит и артроза, инфаркт на миокарда, мозъчно увреждане на мозъка, остър панкреатит, улцерозен колит и много други. Водородната вода няма противопоказания. Резултатите от многобройни проучвания, експерименти и практически опит в използването на молекулярния водород показват, че той няма странични ефекти дори при високи концентрации.

В рамките на няколко месеца, редовен прием на водородна вода обикновено се наблюдава:

  • Нормализиране на налягането, облекчаване на главоболието.
  • Ще се отървете от хроничната умора, ще се увеличи енергията, ще се намали стреса.
  • Намаляване на атмосферната чувствителност и укрепване на имунитета.
  • Намаляване на алергичните реакции.
  • Подобряване на метаболизма, подобряване на хидратацията и външния вид на кожата.
  • Нормализиране на съня и др.

Повече подробности за ползите и принципа на действие на водородната вода можете да прочетете и ТУК.

Инструкции за употреба на бутилка-генератор за водородна вода VOLCANO, може да намерите ТУК


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари