Продуктов фокус: Promeal Zone 40-30-30

Promeal Zone 40-30-30, с макронутриенти разделени по формулата 40–30–30 (проценти съответно въглехидрати, протеини и мазнини). Този баланс се оказва оптимален не само за спазване на Зоновата диета, но и за други хранителни режими.

Promeal Zone 40-30-30, са не само балансирани, но и много вкусни. Дами и господа PROMEAL ZONE 40-30-30 несъмнено са гордостта на марката Volchem ​​​​и в тази обобщена статия ще опишем за характеристиките и най-добрите им качества. Но всичко това, може да бъде разбрано, само когато се усети вкуса.

Изследванията на Volchem ​​започват от баланс на хранителните вещества, толкова скъпи за диетата ЗОНАТА. Разпределението на макронутриентите в едно хранене по формулата 40–30–30 означава приемане на тези проценти съответно на въглехидрати, протеини и мазнини. Този баланс се оказва оптимален не само за спазване на Зоновата диета, но и за други хранителни планове.

Разпределението на макронутриентите, всъщност, е само един от основните диктати на диетата на Зоната, която също така осигурява, наред с други неща, внимателен избор на въведените хранителни източници, сравнително точно време за прием на храна и разбира се, че схемата 40–30–30 присъства във всяко хранене за деня.

Например, бихме могли да изберем да се възползваме от един балансиран бар от зонов състав на храната след тренировка, като използваме високата хранителна сила и разпределението на хранителните вещества в деликатна фаза като възстановяване.

Също така един балансиран бар е идеален избор за закуска, особено в моментите когато сутрин, в забързаното ежедневие и недостиг на време е невъзможно да си приготвим пълноценна закуска.  Може да бъде идеален избор между основните хранения, например ако сутрин сте закусвали много рано и до обяда има голямо часово време за хранене---, или пък за следобедна закуска. Изборът да се остави твърде много време да мине между едно хранене до следващото (например повече от 5 часа), без да се вземе нищо, не би бил разумен избор. В такива моменти вместо да се прави небалансиран избор за бързо хапване, най-доброто решение е един балансиран 40-30-30 бар, с него със сигурност няма да превишите препоръчителните калориини количества и ще ви даде спирачка на чувството на глад. 

И какъв по-добър избор, когато трябва да хапнете нещо в движение, или като междинна изискана лека закуска, която в допълнение към точността на дозите на макронутриентите и качеството на използваните източници, ще ви даде още превъзходен вкус и удоволствие. 

Promeal 40-30-30 съдържа натурални съставки от най-високо качество, хомогенизирани по най-добрия възможен начин, за да направят всичко лесно смилаемо и усвоимо, дори и по време на физически дейности, които позволяват приема. Източникът на протеини, е този с най-висока биологична стойност, наличен в природата, т.е. млечните протеини, докато източникът на мазнини е представен от молекули със средна верига (MCT), оптимални от метаболитна гледна точка. Добавянето на орнитин, карнитин и креатин оптимизира технически продукта за спортисти, които трябва бързо да превърнат въведената храна в енергия, полезна за тяхното представяне. Изборът след това да се обогати формулата с основни витамини и минерални соли, гарантира увеличаване на общата хранителна сила на продукта, като по този начин се издига до истинска хранителна добавка, а не само храна.

Promeal Zone 40-30-30 не съдържа хидрогенирани мазнини, без глутен (с изключение на вкуса на зърнени култури) и може да се консумира и от лица с лактозна непоносимост към млякото.

Предлагат се в грамаж 50 g (или според зоновата диета = 2 хранителни блока), в различни вкусове, които можете да опитате. 


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари