Свалих 40 килограма за 9 месеца и то без да гладувам. Ето как!

Казвам се Атанас Радев и съм основател и собственик на Green Master. Почти винаги съм имал проблеми с наднормените килограми, въпреки, че съм професионално в темата за здравето и съм се стремял да живея и да се храня здравословно. Както и много други хора, аз също съм опитвал множество диети – нисковъглехидратни, кето, Аткинсън, Дюкан, само на плодове или чайове и др., както и различни хранителни добавки за отслабване и спорт. Винаги съм имал резултати от около 10-20 килограма редукция на теглото, но радостта от това много бързо преминаваше след неизбежния йо-йо ефект. Килограмите отново се връщаха, а понякога дори и в повече. С наближаването на 50-те, отслабването ставаше все по-трудно, килограмите започваха да се вдигат все по-упорито и така достигнах до тегло от 115 килограма при ръст от 177 см. И се появиха неизбежните здравословни проблеми – сърдечно-съдови смущения, високо кръвно, висока кръвна захар, преддиабетно състояние, липса на енергия и фокус. Реших, че е крайно време ЗАВИНАГИ да сложа край на това. Зарових се отново в информации за най-успешните диети и режими в света и случайно попаднах (а може би и неслучайно) на публикации за балансиран хранителен режим 40-30-30, създаден преди повече от 20 години от американския доктор – Бари Сиърс. Тъй като там ключовата дума беше „БАЛАНС“, както и липса на глад и лишения, реших, че това е моят режим и започнах да експериментирам.
Консултирах се със специалист по режима и когато той ме попита какви са моите цели, аз заявих, че ще се радвам да успея да сваля 20 килограма. Той каза, че това е твърде амбициозна цел, но 10-15 килограма са напълно реалистични, като в началото ще е по-лесно, а след 3-ия месец ще е по-плавно и бавно. Така започна моят път в балансирания хранителен режим 40-30-30.
Успоредно с режима, започнах да се движа всеки ден – около 60-90 минути, както и да употребявам хранителни добавки от концентрирано Омега 3 и Полифеноли. Резултатите не закъсняха и още през първия месец свалих около 5 килограма, втория – 4 кг., третия – 3 кг. и така в рамките на 3 месеца килограмите вече намаляха с 12. Тук вече повечето експерти предполагаха, че ще се получи задържане на резултатите и отслабването ще бъде много по-бавно или почти незначително. При мен обаче се получи точно обратното и продължих да свалям по 4-5 килограма всеки месец, като по този начин свалих 40 килограма за 9 месеца. В момента съм около 75 килограма и ги поддържам вече близо 9 месеца.
В резултат на всичко това сърдечно-съдовите проблеми и високото кръвно налягане изчезнаха. Кръвната захар се нормализира, според всички мои познати изглеждам с поне 10 години по-млад, а умората отстъпи място на енергия и значително по-високо самочувствие. Смених изцяло гардероба си, получих фигурата, за която винаги съм мечтал, подобриха се връзките и взаимоотношенията ми и дори резултатите в работата ми.
Какво точно се случи с мен след 3-ия месец, че резултатите ми бяха толкова добри? Знаех, че основата на балансирания хранителен режим е да се намали тихото вътрешно възпаление в тялото, което според последни научни изследвания стои в основата на натрупването на излишните мазнини, съответно килограми, както и за невъзможността за отслабване. Омега 3 и Полифенолите подпомагат значително процеса на намаляване на тихото вътрешно възпаление, но аз се зарових много надълбоко в света на здравословните продукти и къде има създадени такива, които са подкрепени с научни доказателства за съставки и екстракти, които още по-фокусирано работят в същото това направление, както и в неутрализирането на други 6 основни фактора за напълняването. Сдобих се с най-добрите образци от целия свят и започнах експерименти със себе си. В крайна, всичко това, което направих, всъщност доведе до ИЗБЯГВАНЕТО на смятаното до сега за неизбежно задържане на резултатите след 3-ия месец и достигане на фантастичния резултат от редуциране на цели 40 килограма до 9-ия месец. Нещо повече, вече почти 9 месеца запазвам постигнатото и поддържам перфектно тегло за ръстта си - нещо, в което винаги се провалях преди, независимо от броя свалени килограми и използваните продукти, диети и спорт.
Вдъхновен от тези блестящи резултати, създадох прототип на продукт, съдържащ комбинация от най-добрите съставки, за които бях чел и с които бях експериментирал и заедно с балансирания хранителен режим и други препоръки, го предложих за тест и на мои познати (жени и мъже на различна възраст), за да съм абсолютно сигурен, че всичко това работи не само при мен. Резултатите и при моите познати бяха невероятни – за 4 месеца между 15 и 30 килограми редукция на теглото и купища здравословни ползи. Всичко това ме накара уверено да създам иновативния продукт Doctor Nature НОФАТИН – комбинация от най-добрите ингредиенти за справяне с научно-доказаните 7 основни причини за натрупване на излишни килограми, нещо, което го прави уникален и към момента няма аналог. Той е със 7d действие като е ефективен в 7 различни направления:
1. Наличие на тихо вътрешно възпаление;
2. Нарушена фунция на храносмилателната система и задръстване на червата;
3. Хормонален дисбаланс и инсулинова резистентност;
4. Нарушена функция на черния дроб и наличие на токсини;
5. Стрес;
6. Понижен имунитет;
7. Небалансирано хранене в съотношението въглехидрати – протеини – мазнини.
За сравнение, стандартните продукти за отслабване действат само срещу 1-2 от гореспоменaтатите причини за трупане на килограми. Освен това, Doctor Nature НОФАТИН е напълно безопасен и е подходящ за дългосрочна употреба. За разлика от много други продукти, в които се пести от необходимото количество активни съставки, с цел по-ниска цена, при Doctor Nature НОФАТИН такива компромиси няма. Той съдържа оптимални количества от всички ингредиенти, за постигане на максимален ефект!
За да бъдат на 100% гарантирани резултатите за редукция на теглото с помощта на Doctor Nature Нофатин, към всяка негова опаковка получавате и уникална 30 дневна програма за оформяне на корема, ханша, талията и бедрата. 30 дневната програма съдържа примерен балансиран хранителен режим 40-30-30, инструкции за прием на Doctor Nature НOФАТИН и други хранителни добавки, както и още важни препоръки, с помощта на които да получите вашите мечтани резултати!. Уверявам ви, че ако се придържате към нея, само за 30 дни ще имате значително подобрение не само във външния си вид и показателите на кантара, но и в здравословното си състояние. Какво може да очаквате, спазвайки 30 дневната програма?
1. Сдобиване с идеалното и здравословно за Вас тегло;
2. Намаляване с 2-3 размера на Вашите дрехи;
3. Намаляване обиколката на корема, талията, ханша и бедрата;
4. Намаляване количеството на излишните телесни мазнини и течности;
5. Избягване недостатъците на драстичните диети и свързаните с тях глад и лишения;
6. Избавяне от изключително неприятния йо-йо ефект, който се получава след всяка диета;
7. Повече енергия и повишено самочувствие от постигнатите резултати;.
8. По-силна имунна система;
9. Баланс на нивата на кръвната захар и намаляване спазмите при глад.
10. Понижаване нивата на стрес;
11. По-добър метаболизъм и хормонален баланс;.
12. И още много други здравословни ползи, които ще усетите още през първите дни на програмата.

В заключение, всеки един от вас може да получи добри резултати и само с приема на Doctor Nature Нофатин или само с балансиран хранителен режим, или само с движение и спорт, но комбинацията от тези 3 компонента, както и другите препоръки в 30 дневната програма, ще дадат най-бързи, най-сигурни и най-трайни резултати. Щом аз и множество мои познати постигнахме такива зашеметяващи резултати, значи можете и вие. Просто се доверете на Doctor Nature НОФАТИН и 30 дневната програма!

30 дневната програма ще получите като бонус към всяка опаковка Doctor Nature НОФАТИН.

Doctor Nature Нофатин е наличен в опаковка от 60 таблетки. Може да го видите ТУК

Бъдете здрави, щастливи и красиви!

Атанас Радев


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари