Защо нервната система е една от най-сложно устроените и функциониращи системи в човешкото тяло?

Стресът представлява състояние на силно нервно напрежение, предизвикано от отрицателно физическо или емоционално въздействие.
Това се отнася най-вече до високите нива на стрес, които могат да имат негативен ефект върху физиката, емоциите и умствената концентрация, докато по-ниските нива могат да бъдат фактори на адаптация и справяне. Днес се смята, че стресът може да отключи проблеми в различни органи и системи на човешкото тяло, но най-често той става причина за възникване и развитие на заболявания на сърдечно-съдовата, храносмилателната система и кожата. Предотвратяването на вредните последици от стреса са свързани и с гарантирането на добър и здрав сън. Днес повече от 70% от населението страда от липса на добър сън, което не дава възможност за
необходимата релаксация и възстановяване на организма през нощта. Ето защо ние предлагаме богата гама от продукти, които включват в състава си помощни вещества, за един по-спокоен и добър сън. В нашите продукти са подбрани специфично действащи компоненти, които подкрепят нервната система, елиминират вредното влияние на стреса и гарантират добър и здравословен сън.

ТУК можете да разгледате за това как да се избавите от безсънието и да подобрите разстроената нервна система?


Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари