Чистотата на дома като условие за запазване на здравето

Всеки дом си има собствени методи за поддържане на реда и чистотата. Препарати за пране и почистване, освежители за въздух и много други – все неща, които всички ние използваме всеки ден.

Всекидневната употреба на силни почистващи препарати бавно, но сигурно води до натрупване на токсини в организма, които ни докарват неприятни болести – преди всичко плащаме със здравето си.

Химикалите в бутилката с омекотител най-често предизвикват алергии, тежки дихателни проблеми и астма. Това, което смятаме, че ни помага да убием микробите и да бъдем по-здрави, всъщност има точно обратния ефект и на практика действа като бомба със закъснител. Не бива да се прекалява в стремежа за почистване и ароматизиране на дома, защото това може да бъде много вредно.

ПРЕДИМСТВА на екологичните почистващи продукти:

  • Отличен ефект на почистване!

  • Почистват, полират и защитават с едно действие.

  • Широк спектър на действие.

  • Без химикали и абсолютно безвредни – могат да се използват без предпазни мерки.

  • Изключително икономични и лесни за употреба.

  • С грижа за околната среда – биоразградими и произведени с възобновяеми източници.

  • На супер изгодни цени.  

Всички органични продукти за почистване и пране подлежат на задължителна проверка за наличие на алергени и, въпреки очевидната висока цена, в действителност се оказват много пестеливи.
Използването на безопасна производствена технология е стабилно решение за почистване и поддръжка, което е съобразено с всички изисквания за запазване здравето на потребителя и е единствената технология, която е на 100% екологична, тъй като след почистване биологичния препарат попаднал в природата подсилва действието на микроорганизмите намиращи се там и по този начин спомага за процесите извършващи кръговрата в природата.
Може би единствен недостатък на тази технология е все още високата цена на биопродуктите, тъй като технологията е на по-малко от 10 години и тепърва ще търпи развитие. Второто нещо което трябва да се има в предвид е времето за експозиция на почистващия препарат върху почистваната повърхност, но това не би следвало да се смята за недостатък защото процеса на разлагане на органичната материя е сведен от една година в нормални природни условия до един ден, което ускорява 365 пъти на процесите.
Green Master Ви предлага микрофибърни кърпи, с изключително качество и ултратънко влакно за ефикасно почистване на всякакив повърхности.
Нашите екологични почистващи препарати и перилни препарати са най-големият хит сред съвременните екологични препарати за пране, миене и почистване! Биоразградими и щадящи здравето на хората и околната среда!

Влезте в профила си за да дадете отзив.

Коментари